Matt tyg för baddräkter, träningskläder pink sakura

I lager 10,3 m
Hemma hos dig: på fredag 19.07.
171 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15195

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 90% Mikrofiber, 10% elastan
Vikt: 230 g/m2 ± 5 %
Bredd:160 ± 2cm
Tygets baksida är vit.
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.

Designat matt tyg för baddräkter med originaltryck – unik stil och funktionalitet

Vi presenterar vårt designade matta badklädestyg med originaltryck – ett exklusivt material för alla som söker en unik kombination av komfort, stil och en distinkt look. Det här originalmaterialet har en matt yta och är berikat med upphovsrättsskyddade originalmotiv och är det perfekta valet för att skapa inte bara badkläder och träningskläder, utan även sportkläder, aftonklänningar, kjolar eller toppar som vågar sticka ut från mängden. Med sina utmärkta snabbtorkande egenskaper och exceptionella anpassningsförmåga är detta tyg utformat för att följa din aktiva livsstil med omisskännlig charm.

Varför välja vårt designade badklädestyg med originaltryck?
1. Unikt originaltryck: Vi erbjuder dig ett tyg som bokstavligen är bärbar konst på kroppen. Varje design är noggrant utformad av våra duktiga grafiska designers vilket säkerställer att ditt plagg blir helt unikt.
2. Matt och snygg look: Den matta ytan på tyget ger en modern look som är perfekt för alla som letar efter subtil elegans tillsammans med distinkta designelement.
3. Utmärkt elasticitet och komfort: Tack vare sin elasticitet anpassar sig vårt tyg perfekt efter kroppen och garanterar rörelsefrihet och obegränsad komfort vid alla aktiviteter.
4. Snabbtorkande och anpassningsbara egenskaper: Det torkar snabbt och är utformat för att uppfylla de krävande behoven i ett aktivt liv, oavsett om det är i poolen, på stranden eller under träning.
5. Hållbarhet och lång livslängd: Även vid frekvent användning och tvätt behåller vårt tyg sin unika look och tryckkvalitet, vilket garanterar långvarig nöjdhet och stil.

Garanterad högsta kvalitet
Detta tyg trycks i vår egen produktion i Takoy och representerar toppen inom textildesign och funktionalitet. Välj detta material för ditt nästa kreativa projekt och upptäck en ny dimension av stil som är lika unik som du är.


Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: