Matt tyg för baddräkter, träningskläder blå

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
157 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14526

2:A KLASS::

Köp en produkt från 2:a klassens kategori. Detta är ett tyg oftast med ett mindre tryckfel som är i övrigt lämpligt för sömnad.
2:a klassens pris är från 79 kr

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 90% polyester, 10% elastan
Vikt: 230 g/m2 ± 5 %
Bredd:160 ± 2cm

Matt tyg för baddräkter och träningskläder - mångsidig komfort och snabbtorkande elegans

Vi presenterar vårt matta tyg "inte bara" för badkläder - det perfekta materialet för dig som letar efter en kombination av komfort, stil och funktionalitet. Detta mycket behagliga elastiska tyg är det perfekta valet inte bara för badkläder och träningskläder, utan även för speciella sportdräkter eller eleganta festklänningar, kjolar eller toppar. Med sina utmärkta snabbtorkande egenskaper och anpassningsförmåga är det här tyget utformat för att passa en aktiv livsstil och ge maximal komfort under alla dina aktiviteter.

Varför välja vårt matta baddräktstyg?
1. Mångsidig användning: Detta tyg är perfekt för badkläder, träningskläder, sportkläder eller även festklänningar, toppar och kjolar och erbjuder oändliga möjligheter för en mängd olika sömnadsprojekt.
2. Matt finish: Den matta ytan på tyget ger en elegant look som är perfekt för alla som föredrar en mer subtil stil.
3. Utmärkt elasticitet: Tack vare sin elasticitet anpassar sig tyget perfekt till kroppens form, vilket ger komfort och rörelsefrihet i alla aktiviteter.
4. Snabbtorkande egenskaper: Vårt tyg är utformat för att torka mycket snabbt, vilket är viktigt för kläder som är avsedda för vattensporter och fitnessaktiviteter.
5. Hållbarhet och slitstyrka: Även vid frekvent användning och tvätt behåller tyget sina egenskaper och sitt utseende, vilket gör det till ett hållbart val på lång sikt.

Garanterad högsta kvalitet
Vårt matta baddräktstyg är tillverkat med tonvikt på kvalitet och hållbarhet, så att du kan skapa plagg som klarar tuffa förhållanden samtidigt som de förblir snygga och bekväma. Välj det här materialet för ditt nästa projekt och upplev en ny nivå av komfort och stil, oavsett om du är på stranden, gymmet eller någon annanstans.

Investera i ett tyg som är lika flexibelt som du och upptäck de oändliga möjligheterna att använda det i dina kreativa och sportiga ambitioner.Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: