Lurex jersey silver

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på fredag 17.05.
135 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14129

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr
Sammansättning: 75% polyamid, 14% lurex, 8% elastan
Vikt: 185 g/m2
Bredd: 160 cm

Upptäck Takoys underbara utbud av tyger, inklusive en utsökt jersey med lurex, perfekt för att sy plagg med en elegant touch. Jersey med lurex från vårt sortiment kommer att erbjuda dig flexibilitet, elasticitet, smidighet, en vacker skimrande effekt. Detta högkvalitativa tyg med vävd glittertråd är lämplig att använda på kläder som klänningar, barnkläder eller hattar. Jersey med lurex med en vikt 185g/m2, bredd 160cm och sammansättning: 78% Polyamid / 14% Lurex / 8% Elastan. Den är väldigt bekväm att bära och kommer att ge dina kläder mer elegant look jämfört med jersey från vårt erbjudande. Exklusiva tyger från Takoy öppnar upp en värld full av kreativ design.


Så här syr du jersey med lurex: Vi rekommenderar att du använder en nål för elastiska material (STRETCH med en rundad spets storlek 75 till 90, ju finare material, desto tunnare spets). För att bevara tygets elasticitet, sy med en overlock eller använd en sicksack eller Z-formad söm på en hemmamaskin.

Tips: Den färgglada mixen av trådar i vår kollektion erbjuder en enkel och harmonisk kombination med dina tyger. Du behöver bara välja.

OBS: Se till att välja högkvalitativa trådar för att undvika skador på din maskin eller försämring av plagget. Tyger har en varierad sammansättning, och speciellt med elastaninnehåll är det viktigt att betona trådar som är lämpliga för att sy elastiska material.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten:

Färgvarianter