Linnetyg premium Adell 210g beige

I lager 1,3 m
Hemma hos dig: på tisdag 07.05.
170 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-13320
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Sammansättning: 95% Linnetyg, 5% elastan
Vikt: 210 g/m2
Bredd: 140 ±5cm
Krympbarhet: 4%

Det största urvalet av naturligt linnetyg i de vackraste färgerna.

Du kan hitta Adell linnetyg med en vikt på 210g/m2 och en bredd på 140 cm i de mest önskvärda färgerna. På grund av fibrernas starka linneväv är linnetyget motståndskraftigt mot sträckning och friktion. Den har utmärkta egenskaper - kyler på sommaren och värmer på vintern. Eftersom det är ett naturligt material är det naturligt antiallergiskt och antibakteriellt. Det unika med linnetyg är just dess skrynklig. Någon kanske anser att det är en nackdel, men linne älskare tillåter det inte, eftersom dess egenskaper är mycket mer värdefulla.
Dessutom är linnetyg extremt miljövänligt och helt biologiskt nedbrytbart. Den är perfekt för att sy kläder som skjortor, blusar, byxor, klänningar, kjolar, förkläden m.m. Linnetyg är ett mycket populärt material i interiörer, du kan sy gardiner, lakan, kuddar, kökshanddukar och dukar och andra dekorationer av det. Endast vitt linne kan tvättas vid höga temperaturer. Färgat och tryckt linnetyg tvätta vid låga temperaturer så att färg och tryck inte förstörs.

Hur man syr Adell linnetyg: Vi rekommenderar att använda en universalnål för vanlig sömnad med en tjocklek på 75 till 90, ju finare material, desto tunnare spets. Välj från vårt utbud av Beissel-nålar av förstklassig kvalitet, som tillverkas under tysk licens.

Tips 1: Glöm inte en vass och högkvalitativ skräddarsax, som säkerställer smidig klippning av tyget, men samtidigt har ett ergonomiskt handtag som kommer att vara bekvämt för dig. Använd enbart sax på tyg. Använd du sax på tyg och papper samtidigt blir de matta och försämras väldigt snabbt.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: