Linnetyg imitation med blomma broderi vit

Rating:
(1)
100% of 100
I lager 15,7 m
Hemma hos dig: på tisdag 07.05.
695 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-13171
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 170 g/m2
Bredd: 150 ±5 cm

Möt vårt linnetyg imitation med fina brodery i vackra och fräscha färger. Gå in i en värld av Takoy tyger som kommer att övertyga dig med sin kvalitet, design och förstklassiga utförande. Du kommer att charmas av den högkvalitativa bearbetningen av tyget i sammansättningen av polyester, som är en perfekt linnetyg imitation. Det är verkligen omöjligt att skilja på utseende och känsla från äkta, naturligt linnetyg. Tyget är mycket behagligt, luftigt, flytande, men också stark. Du kommer att uppskatta dess styrka både när du hanterar tyget och när du syr. Linnetyg imitation med brodery är tillverkad med modern teknik och är ett kvalitetstyg som är ett fantastiskt val för att sy sommarklänningar, kjolar eller blusar. Du kommer att älska de vackra färgvariationerna som kommer att sticka ut på dina nya outfiter. Detta tyg är för alla som älskar bekväma kläder och komfort.

Så här syr du linnetyg imitation: Vi rekommenderar att du använder en raksöm och en universalnål för vanlig sömnad av tyger med en något rund spets storlek 75 till 90, ju finare material desto tunnare spets. Välj från vårt urval av första klass kvalitet Beissel nålar, som tillverkas under tysk licens.

Tips: Den färgglada mixen av trådar i vår kollektion erbjuder en enkel och harmonisk kombination med dina tyger. Du behöver bara välja.

Trick: Hur får man reda på kvaliteten på tråden? Väldigt enkelt! Tråden av dålig kvalitet rivs väldigt snabbt.

OBS: Se till att välja högkvalitativ tråd för att undvika skador på din maskin eller försämring av plagget. Tyger har en mångsidig sammansättning, och speciellt med elastaninnehåll är det viktigt att vara uppmärksam på trådarna och även välja rätt söm, som är lämplig för att sy elastiska material.


Produktrecensioner
  1. Quality
    100%
    Super färg, kvalitetsmaterial, jag kan bara rekommendera det.

    Recension av Věra N.

    Publicerad

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: