Linnetyg exklusiv Monza 185 g svart

I lager 48,2 m
Hemma hos dig: på tisdag 07.05.
201 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14096
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Sammansättning: 100% Linnetyg
Vikt: 185 g/m2
Bredd: 145 ±5cm
Krympbarhet: 4%

Linnetyg exklusiv Monza - premiumkvalitet för tidlös stil

Vi presenterar exklusivt linnetyg Monza - ett premiumtyg som representerar elegans, hållbarhet och miljövänlighet. Med en vikt på 185 g/m2 och en bredd på 145 cm är detta 100% linnematerial den perfekta lösningen för alla som uppskattar hög kvalitet och naturliga material. Dess egenskaper och premiumkvalitet gör detta linne till det perfekta valet för en mängd olika användningsområden.

Varför välja vårt exklusivt linnetyg Monza?
1. Slitstyrka och hållbarhet: Detta linne är otroligt slitstarkt tack vare fibrernas starka tuskaftsväv vilket gör det motståndskraftigt mot sträckning och friktion och förlänger livslängden på varje klädesplagg eller dekoration som skapas.
2. Andningsförmåga och komfort: Exklusiv linnetyg Monza ger utmärkt komfort under varma dagar tack vare sin andningsförmåga som gör att huden kan andas fritt och garanterar en behaglig bärupplevelse.
3. Hälsofördelar: Detta linne har antiallergiska och antibakteriella egenskaper och är perfekt för allergiker och alla som letar efter hälsosäkra material.
4. Hälsosam sömn: Forskning har bekräftat att sängkläder av linne ger djupare och mer kvalitativ sömn vilket bidrar till bättre rekreation och vila.
5. Ekologisk hållbarhet: Exklusivt linnetyg Monza är ett 100 % naturligt material som är helt nedbrytbart och miljövänligt och bidrar till en hållbar livsstil.
6. Mångsidig användning: Linnetyg exklusiv Monza kännetecknas av sin mångsidighet som gör det perfekt för att skapa plagg som byxor, kjolar, skjortor, klänningar och nattklänningar, samt för sänglinne, kuddar, kökshanddukar och bordsdukar. Detta material ger dina projekt naturlig skönhet, komfort och hållbarhet.

Garanterad högsta kvalitet
Med det exklusiva linnetyget Monza investerar du i ett material som inte bara garanterar estetik, utan även långsiktig hållbarhet och funktionalitet. Välj detta premiumlinne och upptäck hur naturlig elegans och kvalitet kan berika din garderob och ditt hem.

Upplev sömnadsglädjen som detta linne ger - det rätta valet för dig som letar efter en kombination av naturlig lyx, funktionalitet och hållbarhet.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: