Linnetyg exklusiv Latina 145 g vit

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på torsdag 02.05.
213 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14080
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100% Linnetyg
Vikt: 145 g/m2
Bredd: 145 ±5cm
Krympbarhet: 4%

Linnetyg exklusiv Latina - 100% naturlig elegans och funktionalitet

Vi presenterar exklusivt linnetyg Latina - ett premiumtyg som kombinerar traditionell elegans med modern funktionalitet. Med en vikt på 145 g/m2 och en bredd på 145 cm är detta 100% linnematerial den perfekta lösningen för alla som letar efter hög kvalitet, hållbarhet och miljövänlighet i en och samma produkt.

Varför välja vårt exklusivt linnetyg Latina?
1. Slitstyrka och hållbarhet: Tack vare fibrernas starka tuskaftsväv är vårt linnetyg extremt motståndskraftigt mot sträckning och friktion vilket garanterar en lång livslängd för varje produkt.
2. Hög andningsförmåga: Den karakteristiska andningsförmågan hos linne gör att huden kan andas fritt vilket gör tyget perfekt för varma sommardagar och garanterar högsta bärkomfort.
3. Hälsofördelar: Vårt linne är antiallergiskt och antibakteriellt vilket gör det perfekt för allergiker och personer med känslig hud, samtidigt som det hjälper till med bättre sömn och rekreation.
4. Ekologisk hållbarhet: Linne är ett 100 % naturligt material som är helt nedbrytbart och miljövänligt vilket bidrar till ett hållbart mode och en hållbar livsstil.
5. Mångsidig användning: Detta mångsidiga material är perfekt för en mängd olika produkter - från kläder som byxor, kjolar, skjortor, klänningar, sänglinne, kuddar till kökshanddukar och bordsdukar.

Garanterad högsta kvalitet
Linnetyg exklusiv Latina är en synonym för kvalitet som möter de mest krävande förväntningar. Vi erbjuder dig ett tyg som inte bara är vackert och stilfullt, utan också praktiskt och miljömässigt hållbart. Välj vårt linne och upptäck den perfekta balansen mellan naturlig skönhet, funktionalitet och ekologiskt ansvar.

Med exklusivt linnetyg Latina får du en bit av naturen i ditt liv och hem som förbättrar din dagliga komfort, hälsa och samtidigt bidrar till att skydda vår planet. Välj äkta naturlig lyx för din sömnadsglädje.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: