Lapp att stryka fast cupcake rosa

I lager mer än 50,0 st
Hemma hos dig: på fredag 10.05.
24 kr / st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-12737
Total storlek: 5,7x6cm

Lappar att stryka fast - Förbättra eller reparera dina kläder helt enkelt.

Våra lappar att stryka fast är ett roligt och kreativt sätt att tillföra personlig stil och originalitet till dina kläd- och textilprojekt. Dessa små men distinkta broderade eller glittrande bilder med strykfilm är ett snabbt och enkelt sätt att bättra på eller snabbt täcka över små skador på kläder.

Huvudsakliga egenskaper:

Lätt att applicera: Dessa lappar stryks enkelt med strykjärn på kläder eller andra textilier. En kort stund är allt som krävs för att få en ny look.
Kreativa möjligheter: Vårt sortiment innehåller en mängd olika motiv och stilar, från broderade blommor till glänsande paljetter, så att du kan visa din unika personlighet.
Passar för en mängd olika projekt: Använd dessa lappar för att liva upp dina t-shirts, väskor, byxor, mössor och andra textilier.
Hållbarhet och kvalitet: Lapparna är tillverkade av högkvalitativa material som håller även efter många tvättar och användningar.
Med våra lappar att stryka fast kan du snabbt och enkelt göra dina kläder mer originella. Oavsett om du är en kreativ designer eller en DIY-entusiast kan du med våra lappar skapa en unik look som alltid kommer att sticka ut.
Tips: Vi rekommenderar att du förstärker lapparna med en söm så att de inte lossnar under tvätten.
Vårt mål är att ge dig kreativa verktyg för textilprojekt som inspirerar dig och låter dig visa din personliga stil. Beställ våra lappar idag och börja ge liv åt dina textilier med ett enkelt lappstryk.

"

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: