Klädsel stretch sammet vit

I lager 48,6 m
Hemma hos dig: på måndag 03.06.
169 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14825

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr
Sammansättning: 95% polyester, 5% elastan
Vikt: 250g/m2
Bredd: 145±5 cm

Klädsel stretch sammet - Exklusivt material i dina händer.

Välkommen till en värld av lyx och komfort med stretch sammet - perfekt för att skapa plagg som utstrålar elegans och hög kvalitet. Vi erbjuder dig detta specialtillverkade exklusiva material tack vare vilket du kan skapa plagg med en unik karaktär.

Varför välja vår klädsel stretch sammet?
Lyxig utseende: Perfekt för eleganta aftonkläder - klänningar, kjolar, tunikor och till och med lyxiga träningsoveraller.
Utmärkt komfort: Sammansättningen av 95% polyester och 5% elastan garanterar komfort och anpassningsförmåga.
Hög kvalitet: Den släta, glansiga ytan och den mjuka, täta tygstrukturen garanterar hög komfort och hållbarhet.
Unik produkt: Vi väljer bara det bästa för dig. Det är bättre att hålla detta lyxiga tyg en gång i handen än att se det hundra gånger på en bildskärm.
Anpassningsbar bredd och vikt: Elastiskt material med en vikt på 250 g/m2 och en bredd på 145 cm ger flexibilitet för olika sömnadsprojekt.

Hur man syr klädsel stretch sammet:
Använd en STRETCH-nål med en tjocklek på 75 till 90 beroende på materialets vikt och lager. För bästa resultat rekommenderar vi att du använder polyestertråd från vårt sortiment, som kan matchas perfekt med våra tyger och även är lämpliga för elastiska material.
När du syr material som innehåller elastan är det viktigt att använda en stretchsöm på den raka sömmen eller sy med en overlockmaskin för att behålla tygets elasticitet. Skapa snygga plagg som speglar din unika smak. Beställ idag och börja sy din egen modeberättelse!


Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: