Jersey för underkläder beige

Rating:
(1)
100% of 100
I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på fredag 17.05.
190 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-13092

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr
Sammansättning: 75% polyamid, 25% elastan
Vikt: 215 g/m2
Bredd: 155 cm

Takoy erbjuder dig högkvalitativt linne jersey och allt du behöver för att skapa ett funktionellt, bekvämt plagg. Linne jersey med elastan är ett mjukt, smidigt och prisvärt tyg som säljs i metervara. Denna jersey, även känd som resejersey, är exceptionell i sin design och otroligt funktionell just på grund av sin elasticitet och rynkbeständighet. Vi erbjuder flera nyanser som behåller sin funktionalitet även vid vanligt slitage. Användningen är kopplad till att sy underkläder, T-shirts, leggings, klänningar, kjolar och liknande. Linne jersey är en funktionell typ av jersey med hög andel polyamid - 75% och med en inblandning av elastan - 25%. Exklusiva tyger från Takoy öppnar upp en värld full av kreativ design.

Så här syr du en linne jersey: Vi rekommenderar att du använder en nål för elastiska material (STRETCH med en rundad spets storlek 75 till 90, ju finare material, desto tunnare spets). För att behålla tygets elasticitet, sy med en overlock eller använd sicksack, overlock eller z-söm på din hemmamaskin.

Tips: Den färgglada mixen av trådar i vår kollektion erbjuder en enkel och harmonisk kombination med dina tyger. Du behöver bara välja.

OBS: Se till att välja högkvalitativa trådar för att undvika skador på din maskin eller försämring av plagget. Tyger har en mångsidig sammansättning, och särskilt när det kommer till innehåll av elastan är det viktigt att betona trådar som är lämpliga för att sy elastiska material.

Produktrecensioner
  1. Quality
    100%
    Väldigt populär och fin färg

    Recension av Petra Č.

    Publicerad

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten:

Färgvarianter