Jacquard flätor puderrosa

I lager 35,8 m
Hemma hos dig: på tisdag 25.06.
169 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-13716

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 81% polyester, 16% viskos, 3% elastan
Vikt: 340 g/m2
Bredd: 150 cm

Jacquard med flätmönster - Unik skönhet i varje design.

Vårt flätade jacquard är mer än bara ett material – det är ett konstverk i sig. Med de vackra flätmönstren som är exakt skapade på denna jacquard, kan du ge dina projekt den nivå av elegans och skönhet de förtjänar.

Huvuddrag:
Eleganta flätmönster: Vår jacquard är utsmyckade med flätmönster som skapar textur och detaljer som är konst för ögat.
Kvalitetsmaterial: Vi använder endast jacquard av högsta kvalitet, som har 3 lager (toppmaterial, tunn vadning och bottenjersey) som säkerställer komfort och hållbarhet för dina färdiga projekt.
Mångsidig användning: Detta tyg är idealiskt för en mängd olika textilprojekt, inklusive klänningar, tröjor, halsdukar och andra modeplagg.
Olika färger och mönster: Vi har ett brett utbud av färger och mönster tillgängliga för dig, så att du enkelt kan välja rätt tyg för din specifika design.
Med vår jacquard med flätmönster får du möjlighet att skapa klänningar och kläder som kommer att förtrolla oförglömligt. Varje projekt kommer att bli ett unikt och speciellt verk som omedelbart kommer att väcka uppmärksamhet.

Vårt mål är att ge dig kvalitetstextilier som ger värde och inspiration. Beställ vårt jacquard med flätmönster idag och börja skapa verk som kommer att lämna ett bestående intryck.

Hur man syr jacquard:

Att sy med vår jacquard med flätmönster är ett nöje, speciellt om du använder nålar av STRETCH-typ, som är designade för stretchiga tyger. Här är några tips för att få bästa resultat när du syr detta vackra tyg:
1. Förbered ditt material: Rengör och förbered ditt tyg noggrant innan du börjar sy. Se till att flätmönstret är i rätt riktning och att du har tillräckligt med tyglängd för ditt projekt.
2. Riktig nål: Använd en nål av STRETCH-typ, som är designad för elastiska tyger. Dessa nålar har en rundad nålspets och är flexibla, vilket minimerar risken för att tyget dras och skapar vackra raksömmar.
3. Rätt maskinsöm : Vi rekommenderar att du använder en overlockmaskin för att sy jacquard. För en hemsymaskin, använd en sicksack- eller elastisksöm på din symaskin. Dessa stygn gör att tyget kan röra sig utan att gå sönder.
4. Symaskinsinställningar: Ställ in din symaskin på rätt pressarfotstryck och en lägre hastighet så att du kan kontrollera din sömnad exakt.

Vi rekommenderar: Innan du börjar sy på själva projektet, provsy på en provbit av tyg för att se till att du har ställt in rätt parametrar.

Med hjälp av dessa tips och rätt STRETCH-nål blir det smidigt att sy vår jacquard med flätmönster och resultatet blir professionellt och vackert. Låt dig inspireras av detta vackra tyg och skapa textila verk som kommer att vara charmiga.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: