Halkfritt tyg svart 130 g

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på torsdag 02.05.
91 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14520
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100% polyester povrch: PU
Vikt: 130 g/m2
Bredd: 160 ± 5 cm

Vi presenterar vårt Halkfritt tyg – en innovativ textilprodukt som kommer med många effektiva halkskyddsegenskaper tack vare appliceringen av speciella prickar. Detta unika material är utformat med säkerhet och komfort i åtanke vilket gör det till en perfekt lösning för ett brett spektrum av applikationer, särskilt inom området för barnprodukter.

Fördelar med produkten:
1. Säkerhet: Detta tyg är perfekt för att skapa tossor, halkfria mattor eller sittdynor där tyget garanterar stabilitet och förhindrar oönskat halkande eller fall.
2. Mångsidighet: Denna produkt är utformad för att användas i en mängd olika produkter och applikationer. Oavsett om du letar efter det perfekta materialet för babyprodukter, köksmattor, badrumsmattor eller till och med sportutrustning är vårt Halkfritt tyg det perfekta valet.
3. Hög kvalitet: Detta tyg är tillverkat av slitstarka material och garanterar lång livslängd och slitstyrka. Dess speciella prickar förblir effektiva även efter många tvättar och ger ett långvarigt halkskydd.
4. Enkelt underhåll: Vårt halkfria tyg är utformat med enkelt underhåll i åtanke. Det är maskintvättbart vilket gör det enkelt att rengöra och säkerställer att produkter som tillverkas av det förblir hygieniska och rena.

Varför välja vårt halkfritt tyg?
Vårt halkfria tyg är den perfekta kombinationen av säkerhet, funktionalitet och estetik. Det är utformat för att möta behoven hos kreatörer som letar efter kvalitet och säkra lösningar för sina projekt. Låt dig inspireras av de möjligheter det erbjuder och börja skapa produkter som inte bara är praktiska, utan också säkra.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: