Glittrande tyg för festklänningar silver prydnad

I lager 25,5 m
Hemma hos dig: på fredag 17.05.
1 045 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-13178

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 125 g/m2
Bredd: 150 ±5 cm

Låt dig förtrollas av briljansen i den lyxig tyll med paljetter från Takoy, som går att köpa på metervara och är det perfekta valet för din festklänning. Mjuk, lätt, delikat och behaglig att ta på. Dess användning är kopplad till sömnad av populära TUTU kjolar, klassiska kjolar med många lager och naturligtvis, med bröllopsklänningar. Designers använder det också för att förbereda bröllopsdekorationer, baldakiner och ornament, som oundvikligen hör till bröllop och liknande spektakulära evenemang.

OBS: Tyget är tillverkat genom att limma paljettpartiklar och därför är det  naturligt att de faller av nör tyget hanteras.

Så syr du tyll med paljetter: Vi rekommenderar att sy med raksöm och att använda en universalnål för vanlig sömnad av tyger med lite rund spets, storlek 75 till 80, ju finare material, desto tunnare spets. Välj från vårt urval av premiumkvalitet Beissel nålar, som tillverkas på tysk licens.

Tips1: Tyll är ett material som kräver tålamod och precision. Därför rekommenderar vi att du använder en remsa av kontorspapper när du syr tyll, vilket gör det lättare att sy ihop övre och nedre materialet. Riv sedan av papperet enkelt men försiktigt.

Tips2: Glöm inte att fästa båda delarna innan du syr. Detta underlättar sömnaden och du kan undvika onödiga sömmar, sönderrivning eller försämring av tyget. Vi rekommenderar därför att du använder våra tygklämmor eller knappnålar.



Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: