Glasfixeringvikt för tyg - Takoy

I lager mer än 50,0 st
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
119 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-9774

Detaljer

Diameter: 8 cm.

Glasfixeringvikt för tyg från Takoy: Precisionsarbete och stilren sömnad

Avslöja mysterierna bakom perfekt sömnad med vår glasfixeringvikt för tyg - en fantastisk kompis för alla sömnadsälskare. Denna eleganta och funktionella fixeringvikt är designad för att göra sömnad så enkelt som möjligt.

Varför välja vår glasfixeringvikt?

Hög kvalitet: Fixeringvikten är tillverkad av hållbart glas av hög kvalitet, vilket säkerställer dess långa livslängd och styrka. Du kan räkna med att den kommer att fungera i många år utan några tecken på förslitning. Var dock försiktig om du tappar fixeringvikten från hög höjd - det kan förstöra kanterna.

Sömnadsprecision: Den optimala vikten säkerställer att tyger och utskurna tygdelar stannar exakt där du behöver dem utan oönskade förskjutningar. Samtidigt är den designad för att inte skada tyget.

Ergonomi och komfort : De kompakta måtten tillåter enkel hantering och bekvämt grepp, vilket gör sömnad till en enklare och smidigare process.

Snygg design: Den är inte bara ett utmärkt verktyg för att göra tygskärning enklare, utan också ett vackert dekorationselement på ditt sybord. Dess eleganta utseende ger en speciell touch till din kreativa miljö.

Handla sybehör och metervara från Takoy med förtroende. Vår glasfixeringvikt för tyg är det perfekta exemplet på kombinationen av kvalitet, funktionalitet och design. Njut av detta nödvändiga verktyg och ta din sömnad till nästa nivå!

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: