Glänsande tyg för baddräkter, träningskläder guld

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på torsdag 09.05.
157 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14540
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Sammansättning: 95% polyester, 5% elastan
Vikt: 240 g/m2 ± 5 %
Bredd: 155 ± 2cm

Glänsande tyg för baddräkter – snygg glans för dina snygga projekt

Vi erbjuder dig vårt glänsande badklädestyg – ett förstahandsval för alla som söker enkel elegans och subtil glans i sina bad- och sportkläder. Detta sofistikerade material är den perfekta lösningen för att skapa unika badkläder som imponerar vid första anblicken med sin oöverträffade glans och kvalitet. I en behaglig färg med en omisskännlig karaktär ger det här tyget den perfekta duken för din kreativitet och designvision.


Varför välja vårt glänsande tyg för baddräkter?
1. Oemotståndlig glans: Den glansiga ytan på detta tyg ger exklusivitet och sofistikering till alla kläder och gör att du skiljer dig från mängden, oavsett om du är på stranden, vid poolen eller ute.
2. Utmärkt flexibilitet och komfort: Elastanet i tyget gör att det anpassar sig perfekt efter din figur och garanterar maximal komfort och rörelsefrihet.
3. Snabbtorkande och anpassningsbar: Vårt tyg är utformat för en aktiv livsstil och torkar snabbt vilket gör det perfekt för alla sportaktiviteter.
4. Hållbarhet och lång livslängd: Trots den vackra glansiga ytan är tyget utformat för att stå emot slitage och behålla sina estetiska egenskaper under lång tid.
5. Mångsidig användning: Tyget är perfekt för badkläder men dess elasticitet och slitstyrka gör det också lämpligt för sportkläder, dansdräkter, festklänningar, kjolar eller toppar och andra kreativa projekt.

Garanterad högsta kvalitet
Vårt glänsande baddräktstyg är en garanti för kvalitet och elegans. Vi erbjuder dig ett material som inte bara ger oändliga möjligheter för dina designprojekt, utan också säkerställer att dina plagg klarar tidens tand tack vare dess hållbarhet och anpassningsförmåga. Välj vårt glänsande baddräktstyg och förverkliga dina drömmar om badkläder eller fitness med ett material som kombinerar komfort, stil och funktionalitet. Upptäck en ny dimension inom klädskapande, där varje plagg återspeglar din kärlek till detaljer och kvalitet i sömnad.







Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: