Glänsande stretch satin guld

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
75 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14633

2:A KLASS::

Köp en produkt från 2:a klassens kategori. Detta är ett tyg oftast med ett mindre tryckfel som är i övrigt lämpligt för sömnad.
2:a klassens pris är från 38 kr

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 97 % polyester, 3 % elastan
Vikt: 100 g/m2
Bredd: 140 cm

Upptäck Takoy stretch satin i enfärgad variant och skapa en elegant outfit som liknar siden. Vårt mjuka och släta satintyg är perfekt för att sy formella kläder. Detta eleganta tyg har en distinkt glans på framsidan och en matt baksida och består av polyester med elastan (97% polyester, 3% elastan) vilket gör det behagligt slätt och lite stretchigt.

Satin som är spunnen med satinväv liknar siden vilket gör den perfekt för aftonklänningar, kjolar, blusar eller slipsar. Dess lyxiga utseende och passform ger kläderna elegans och understryker figuren. Förutom enfärgad satin erbjuder vi även vackra motiv tryckta direkt i vår egen fabrik. Våra exklusiva tyg förflyttar dig till en värld av lyx, där varje sytt plagg är tidlös.

Så här syr du stretchsatin:

Om du tänker sy vår satin rekommenderar vi att du använder en universalnål med tjocklek på 75 till 90 beroende på materialets vikt och antalet lager du syr. Ju finare material, desto tunnare nålspets. Välj från vårt urval av högkvalitativa nålar från Beissel tillverkade under tysk licens.

Tips: Färgblandningen av trådar i vår kollektion matchar dina tyg på ett enkelt och harmoniskt sätt. Allt du behöver göra är att välja.
Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: