Fuskpäls AVA ljusgrå

I lager 3,4 m
Hemma hos dig: på torsdag 02.05.
200 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14239
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 645 g/m2
Bredd: 160 cm ± 2cm

Fuskpäls AVA - lyx och komfort för dina projekt

Vi presenterar fuskpäls AVA - ett exklusivt tyg som kombinerar elegans och funktionalitet för att ge dina projekt en touch av lyx. Med en vikt på 645 g/m2 och en bredd på 160 cm är denna 100% polyesterpäls med kortare lugg den perfekta lösningen för att skapa exceptionella pälskappor, eleganta kragtillbehör samt barnvagnstillbehör, inklusive barnvagnsvantar, åkpåse och barnvagnskanter.

Varför välja vår fuskpäls AVA?
1. Exklusiv kvalitet: Vår AVA fuskpäls är tillverkad av 100% polyester av hög kvalitet, vilket garanterar exceptionell mjukhet och hållbarhet och överträffar förväntningarna på fuskpäls.
2. Lyxig look med kort lugg: Pälsens korta lugg ger materialet en mjuk och behaglig look, vilket gör den perfekt för lyxiga kläder och tillbehör.
3. Perfekt för olika användningsområden: Oavsett om du tänker skapa en pälskappa, snygga accessoarer eller barnvagnstillbehör är AVA fuskpäls mångsidig och lämplig för en mängd olika projekttyper.
4. Enkelt underhåll: Tack vare polyesterkompositionen är denna päls lätt att underhålla, skrynklar sig inte alls och säkerställer långvarig funktionalitet hos dina kreationer.
5. Tillräcklig bredd på 160 cm: Tack vare tygets bredd kan det tillverkas i generösa bitar utan överlappningar, vilket förenklar arbetet och ökar slutprodukternas estetiska värde.

Garanterad högsta kvalitet
Fuskpäls AVA är det perfekta valet för alla som letar efter en kombination av komfort, lyx och praktiska egenskaper. Vi erbjuder dig ett material som alltid överträffar förväntningarna när det gäller kvalitet och estetik. Välj vår fuskpäls och upptäck hur den kan berika din garderob eller ditt hem med ett unikt och stilfullt element som är både etiskt och hållbart.

Investera i dina kreativa projekt med AVA fuskpäls och upplev en ny dimension av lyx och komfort som kommer att skilja dina kreationer från resten och se till att de sticker ut på marknaden. Upplev glädjen vid sömnad med oss.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: