Foder mörkblått

I lager 29,1 m
Hemma hos dig: på måndag 27.05.
17 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14823

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 70 g/m2
Bredd: 150 cm

Enfärgat foder – ett starkt och prisvärt tyg för en mängd olika användningsområden

Vårt enfärgade foder är den perfekta lösningen för alla som letar efter ett prisvärt kvalitetstyg för en mängd olika textilprojekt. Det här enkla men starka tyget är utformat för att fungera som foder i plagg men dess användningsområden är mycket bredare. Dess styrka och låga pris gör tyget lämpligt för projekt där en stor tygmängd behöver användas till en billig kostnad.

Fördelar med enfärgat foder
Hög styrka: Tyget är slitstarkt och hållbart vilket säkerställer att dina projekt förblir starka och hållbara.
Prisvärdhet: Vi erbjuder detta tyg till ett lågt pris vilket gör det perfekt för större projekt eller för dem som arbetar med en begränsad budget.
Mångsidig användning: Förutom användningen som foder är detta tyg också utmärkt för dekorationer, gardiner, fotobakgrunder eller andra stora textila applikationer.
Brett utbud av färger: Finns i en mängd olika färger för att perfekt matcha dina projekt och designkrav.
Vad används fodret till?
Perfekt för en mängd olika användningsområden från foder i klädindustrin till dekorativa gardiner och andra storskaliga applikationer. Oavsett om du använder det inom mode eller som ett funktionellt element i ditt hem kommer vårt enfärgade foder att leverera kvalitet och stil till ett bra pris.

Kvalitetsgaranti
Vi strävar efter att endast erbjuda tyger av högsta kvalitet och vårt enfärgade foder är inget undantag. Se till att du får ett pålitligt material som uppfyller dina kvalitets- och budgetbehov. Beställ idag och påbörja ditt nästa projekt i vetskap om att du har det bästa materialet som hjälper dig att uppnå perfekta resultat.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: