Foder / dederon målade hjärtan

I lager 5,6 m
Hemma hos dig: på tisdag 07.05.
63 kr
44 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14722
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 55 g/m2
Bredd: 155±2 cm
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.

Dederonfoder i originaldesign - luftigt, lätt, behagligt, följsamt tyg.

Takoy erbjuder dig en bonus i form av ett originaltryck så att ditt plagg blir verkligt originellt. De mest populära är de blommiga och naturliga mönstren i jordnära färger som du kan använda för att fodra dina kläder eller badkläder. En stickad dederon är ett stickat foder som är något mer följsamt jämfört med ett fast foder. Ge dig själv ett professionellt foder till dina kläder och accessoarer med Takoys foder.


Varför välja dederon från Takoy:
1. Elasticitet och komfort: Tack vare sin elasticitet och luftighet ger dederon maximal komfort och gör det till ett utmärkt val för foder i olika typer av plagg.
2. Luftighet och lätthet: Detta material är inte bara behagligt att ta på, utan säkerställer också optimal luftcirkulation, vilket är särskilt värdefullt under varmare dagar.
3. Flexibilitet vid användning: Stickad dederon som stickat foder ger flexibilitet till dina projekt så att du kan skapa plagg som är bekväma och estetiskt tilltalande.
4. Professionellt foder: Med Takoy-foder kan du vara säker på att dina plagg och accessoarer inte bara kommer att se fantastiska ut, utan också vara tillverkade med fokus på detaljer och kvalitet.

Hur man syr ett dederonfoder:
Glöm inte att köpa skräddarverktyg av hög kvalitet, som är viktiga vid sömnad. Knappnålar och tygklämmor hjälper dig att fixera tyglagren. Var försiktig med tjockleken på knappnålarna. Fodret är ett finare tyg och knappnålar med större tjocklek kan förstöra tyget och själva plagget.
Vi rekommenderar att du använder en nål för stretchiga elastiska material, tjocklek 75 till 90 beroende på materialets vikt och antalet lager som ska sys. För att bevara tygets elasticitet är det bäst att sy med en overlock-symaskin. Om du syr på en vanlig hushållsmaskin, använd en elastisk söm (sicksacksöm eller Z-söm). Välj från vårt sortiment av Beissel-nålar av högsta kvalitet, som tillverkas under tysk licens.

Tips: Om du väljer ett dederonfoder från vårt tryckta dederonsortiment, glöm inte att matcha resten av plagget på ett harmoniskt sätt. Om du inte kan bestämma färgtonen på det övre tyget är en bra lösning att välja en färg som finns på själva fodret i åtminstone en minimal proportion. Detta kommer att ge en mycket tilltalande visuell effekt.


Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: