Flexibel viskosduk mörkblå

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på fredag 26.04.
90 kr
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14561
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Sammansättning: 96% Viskos , 4% elastan
Vikt: 135 g/m2
Bredd: 150 cm
Oeko-Tex Standard 100 Product class I

Flexibel viskosduk - komfort och stil för dina sydda plagg

Vi presenterar vår flexibla viskosduk - det perfekta materialet för alla som letar efter en kombination av mjukhet, lätthet och följsamhet i sina kreativa sömnadsprojekt. Detta vävda tyg tillverkat av pappersmassa är lämpligt för sömnad av blusar, kjolar, klänningar och andra plagg som kräver komfort och elegans. Med sin exceptionella andningsförmåga ger detta material optimal komfort och friskhet under hela dagen vilket gör det till det perfekta valet för varma sommardagar.

Varför välja vår flexibla viskosduk?

1. Mjukhet och följsamhet: Tack vare sin mjuka och följsamma struktur ger vår viskosduk mjuk känsla och elegant utseende till plaggen.

2. Lätthet och komfort: Den lätta vikten gör att plagg tillverkade av detta material är bekväma att bära vilket gör dem perfekta för att bära varje dag och även vid speciella tillfällen.

3. Utmärkt andningsförmåga: Materialet låter huden andas, minskar värmekänslan och ökar den allmänna bärkomforten.
4. Flexibilitet och elasticitet: Den extra elasticiteten ökar tygets anpassningsförmåga till olika kroppstyper och förbättrar plaggets motståndskraft mot krympning.
5. Mångsidig användning: Detta material passar bäst för många typer av plagg, från vanliga blusar till eleganta kjolar och bekväma sommarklänningar.

Garanterad högsta kvalitet
Vår flexibla viskosduk är resultatet av noggrant materialurval och fokus på högkvalitativ produktion. Välj detta material och garantera att dina plagg inte bara kommer att vara vackra och bekväma, utan också hållbara och praktiska. Investera i ett tyg som kombinerar komfort, stil och funktionalitet på ett perfekt sätt. Med vår flexibla viskosduk skapar du plagg som du kommer att älska och bära med glädje.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: