Fleece 220g prinsessa i rosa skog

I lager 4,4 m
Hemma hos dig: på torsdag 20.06.
124 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-13732

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 220 g/m2
Bredd: 150 cm
Tygets baksida är vit.
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.

Exklusivt fleece med tryck från Takoy - värme, stil och kvalitet i en och samma produkt.

Håll dig varm med vår tryckta fleece, designad och tryckt exklusivt i vår fabrik i Takoy. Vi ger dig en kombination av fantastiska värmeisolerande egenskaper, andningsförmåga, snabbtorkande effekt och elasticitet - allt du behöver för det perfekta materialet för kallare väder.

Huvudsakliga fördelar:

Oslagbar kvalitet: Med en vikt på 220 g/m2, mjukhet och bra värmehållning är denna fleece den perfekta kompisen för alla dina projekt.
Multifunktionalitet: Från varma mössor, halsdukar, tröjor, jackor och träningsoveraller till dekorativa kuddar, leksaker och filtar. Fleece är en mångsidig lösning för dina sömnadsbehov.
Unik design: Vi erbjuder inte bara traditionella enfärgade varianter, utan även originaldesigner som kommer att lyfta dina kreationer och ge dem en distinkt stil.
Upplev skillnaden i kvalitet och stil med vår fleece med tryck. Valet för dig som uppskattar originalitet, kvalitet och funktionalitet. Upptäck de många möjligheter som detta material erbjuder och skapa något helt unikt med Takoy. Ta steget in i kreativitetens värld tillsammans med oss!

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: