Flätat bomullsnöre med lurex 7mm premium petrolfärgad

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på tisdag 25.06.
22 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-10232


Färgvarianter

Detaljer

Bavlnená šnúra s lurexom s priemerom 7mm. Šnúra sa hodí do teplákov, kraťasov, mikín, tašiek a kabeliek.

Elegant bomullssnöre med lurex - Det perfekta tillbehöret för dina sömnadsprojekt.

Letar du efter det perfekta snöret för att ge dina projekt ett puff av elegans? Vårt bomullssnöre med lurex är det rätta valet eftersom det kombinerar kvalitet med glans för en unik look.

Viktiga produktegenskaper:

Material: Bomull av hög kvalitet berikad med lurex ger snöret glans och elegans.
Diameter: Robust 7 mm garanterar lång livslängd och funktionalitet vid en mängd olika användningar.
Mångsidig användning: Passar perfekt till träningsbyxor, shorts och tröjor men även som accessoar till väskor eller handväskor.
Design: Detta snöre är inte bara funktionellt utan också estetiskt attraktivt, understryker detaljer och ger en lyxig utseende till dina produkter.
Som expert på tyg och sybehör är vi fokuserade på att leverera högsta kvalitet till dina sömnadsbehov. Vårt bomullssnöre med lurex är den perfekta blandningen av funktionalitet och estetik. Upptäck skönhet och kvalitet i en och samma produkt med denna exceptionella bit!

Hur man kombinerar denna lurexsnöre: Ta en titt på vårt utbud av jersey i enfärgat eller med originellt guldfärgat screentryck i högsta kvalitet.

Tips: Glöm inte att köpa en öljett för att trä snöret genom och ge din outfit en professionell touch.  Om du vill använda snöret till makramé-tekniken, tänk på att detta snöre inte kan kammas.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: