Färdigt funktionellt muddtyg motivationstexter svart - Think positive

I lager 23,0 st
Hemma hos dig: på måndag 29.07.
40 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-15027

Detaljer

Sammansättning: 95% polyester, 5% elastan
Vikt: 250 g/m2
Mått: längd 160 cm, höjd 7 cm (dubbel)
Tygets baksida är vit.
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.

Muddtyg med motivationstexter – komplettera dina kläder med en originell design

Vi presenterar vårt unika muddtyg med motivationstexter specialdesignade och tryckta i vår egen produktion. Denna innovativa produkt är perfekt för att ge en distinkt karaktär och inspiration till ärmar och fållar på träningsbyxor, tröjor och andra plagg. Med vårt muddtyg kan du inte bara framhäva din stil, utan även ta dina plagg till nästa nivå med motiverande budskap som inspirerar och motiverar.

Varför välja vårt muddtyg med motivationstexter?
Unik design: Våra tyger är berikade med motivationstexter som ger en unik och personlig touch till dina plagg.
Högkvalitativt tryck: Vi använder endast de bästa tryckteknikerna för att säkerställa att texterna är rena, hållbara och lättlästa.
Mångsidig användning: Vårt muddtyg är perfekt för en mängd olika applikationer på kläder, inklusive fållar på träningsbyxor, tröjor och sportkläder. Ett stycke av muddtyg räcker till midjan på en tröja eller byxor för vuxna och till två ärmslut.
Inspirerande effekt: Med våra motivationstexter kan varje klädesplagg fungera som en inspirationskälla och ge positiv energi i vardagen.
Anpassning: Vi erbjuder möjligheten att anpassa texterna efter dina personliga önskemål eller behov vilket gör våra tyger till det perfekta valet för personliga projekt eller gåvor.

Garanti för högsta kvalitet från din e-butik
Med vårt muddtyg med motivationstexter kan du vara säker på att få en produkt som inte bara ser bra ut, utan också är praktisk och inspirerande. Investera i våra tyger och skapa plagg som inte bara är en del av din garderob, utan också en motivationskälla för varje dag.

Upptäck hur våra tyger med motivationstexter kan berika din garderob och ge dig och dina nära och kära positiv energi och inspiration. Bli en del av vår kreativa grupp och börja sy kläder med glädje som säger mer än tusen ord!

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: