Elastiskt gllitrigt resårband 4 cm gammalrosa

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på måndag 20.05.
30 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-12571

Bredd: 4 cm

Unikt elastiskt glittrigt resårband som säljs i metervara - stil och praktiska egenskaper i en och samma produkt.

Vårt elastiska glittriga resårband garanterar lyx och stil för dina textilprodukter. Resåren är designad med en speciell insydd lurextråd som ger den en speciell glittrande glans. Det är inte bara mycket elegant utan också jättebekvämt att bära. Det passar perfekt för alla produkter där resåren syns på plagget och ger det ett glittrande utseende och elegans.

Huvuddrag:
Glittrande lurex: Vårt resårband har en insydd lurextråd som skapar en vackert glittrande effekt och ger din outfit exklusiv elegans.
Mjukhet och komfort: Detta resårband är jättemjukt och flexibelt vilket garanterar komfort under hela dagen eller kvällen.
Mångsidig användning: Det är perfekt för kläder som har synlig resår, särskilt för aftonklänningar, danskläder, konståkningsdräkter eller olika performancekläder.
Glittrande utseende: Resårbandet ger en glittrande touch till din outfit och gör den stilfull och elegant.
Med vår elastiskt glittrigt resårband kan du ge din outfit stil och glans som får dig att sticka ut. Oavsett om du tänker skapa en kvällsoutfit eller förbättra din dans- eller konståkningsoutfit kommer detta resårband att hjälpa dig att få en toppmodern look.

Vårt mål är att erbjuda textilprodukter som gör sömnad enklare för dig. Beställ vårt elastiskt glittrigt resårband idag och förvandla din outfit till en glittrande och snygg upplevelse.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten:

Färgvarianter