Elastisk tyll Bari - vit

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på tisdag 07.05.
58 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-12720
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 30 g/m2
Bredd: 170±5 cm

Låt dig inspireras av vårt varieradde utbud, där du kommer att upptäcka vår nyhet elastisk tyll Bari. Fin, mjuk, lätt och behaglig vi beröring, det är precis den elastisk tyll Bari som vi erbjuder dig på Takoy. Här hittar du de mest eftertraktade färg variationerna av tyll, såsom vit och nudefärgad. Dess användning är förknippad med att sy den övre delen av bröllops- och festklänningar eller danskostymer.

Elastisk tyll Bari fungerar som klänningsbas för spetsapplikationer med ett elegant utseende för speciella tillfällen. Du hittar också lyxiga spetsapplikationer de luxe, en applikation med motiv av blommor i en fantastisk storlek, en delikat äng eller en diskret bukett. De tillgängliga spetsapplikationerna är i vitt och därför förknippas deras användning främst med att sy bröllopsklänningar. Tyll har dock inte bara klädmässig utan också dekorativ användning. Designers använder det väldigt ofta just när de förbereder bröllopsdekorationer, vackra baldakiner och dekorationer som oundvikligen hör till bröllop och liknande spektakulära evenemang. Tyll kräver lite mer skicklighet och tålamod samma gång. Den är väldigt mjuk i sig, vissa typer av tyll innehåller elastan, liknande tyll Bari, men slarvig hantering kan orsaka oregelbundna stygn. Det är inte bara oestetiskt, men samtidigt är det stor sannolikhet att slita sömmen när de bärs. Detta kan sedan försämra värdet på hela plagget.

Hur man syr elastisk tyll Bari: Mycket noggrant, konsekvent och med känsla. Tyll är ett otroligt vackert och elegant material som är värt varje ansträngning. Vi rekommenderar att du använder en UNIVERSAL nål storlek 75 till 80, ju finare material, desto tunnare spets).

Tips 1: Elastisk tyll Bari är ett material som kräver tålamod och precision. Därför rekommenderar vi att du använder en pappersremsa när du syr tyllen, vilket gör det lättare att koppla ihop över och underdelen. Riv sedan papperet enkelt men försiktigt.

Tips 2: Glöm inte att fästa båda delarna innan du syr. Detta gör det lättare att sy och du kan undvika onödiga sömmar, sönderrivning eller försämring av tyget. Vi rekommenderar därför att du använder våra tygklämmor eller knappnålar. I det här fallet skulle vi välja tygklämmor, eftersom tyllen är känslig, har små hål, och därför kan dina nålar komma ut ur tyget eller röra sig något under sömnaden.



Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: