Elastisk spets 8 cm med tryck sommarblommor Romantik

I lager 18,0 m
Hemma hos dig: på måndag 29.07.
83 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15243


Detta mönster på andra tyger:

Detaljer

Sammansättning: 90% polyamid, 10% elastan
Bredd: 8 cm

Upptäck ett metervara av exklusiv elastisk spets med originaltryck från Takoys egen verkstad som du inte hittar någon annanstans. Elastisk spets används för att sy lyxiga underkläder, klädaccessoarer, kjolar, blusar samt dekorationer som får en elegant touch. Spetsen är 8 cm bred, otroligt mjuk att ta på, skrapar inte och är mycket följsam. I vårt utbud hittar du nya originaldesigner med blommönster eller till och med ombrédesign som är den aktuella modetrenden när det gäller färg, kvalitet och design. En korrekt vald sömnadsprocess säkerställer spetsens långsiktiga funktionalitet.


Hur man syr spets med elastan: Vi rekommenderar att du använder en nål för elastiska material (STRETCH med rundad spets storlek 75 till 80 – ju finare material, desto tunnare spets). För att bevara tygets elasticitet sy med overlockmaskin eller använd en sicksack-, overlock- eller Z-söm på din hemmamaskin.

Tips 1: Spets är ett material som kräver tålamod och precision. Därför rekommenderar vi att du använder en remsa av vanligt kontorspapper för att fästa tyget när du syr spets. Det gör det lättare att fästa ihop det övre och nedre materialet. Riv sedan enkelt men försiktigt ut papperet.

Tips 2: Glöm inte att se till att båda delarna passar bra innan du syr. Det förenklar sömnaden och du kan undvika onödiga sömmar, slitage eller att tyget förstörs. Vi rekommenderar därför att du använder våra tygklämmor eller knappnålar. I det här fallet skulle vi välja tygklämmor eftersom knappnålarna kanske inte håller tyget ihop så bra.


Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: