Elastisk spets 15 cm med tryck 3D blommor Elenas tryck

I lager 18,2 m
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
83 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-13799


Detta mönster på andra tyger:

Detaljer

Sammansättning: 90% polyamid, 10% elastan
Bredd: 15 cm
OBS: Mönstret på tyget är inte en verklig 3D-textur.

Upptäck hos Takoy en mängd exklusiva elastiska spetsar med ett författartryck från vår egen verkstad, som du inte hittar någon annanstans. Elastisk spets används för att sy lyxiga underkläder, klänningstillbehör, kjolar, blusar, men också dekorationer som får en elegant touch. Spetsen har en fantastisk bredd på 15 cm, är extremt mjuk vid beröring, repar inte och är extremt smidig. I vårt erbjudande kommer du att upptäcka nya originaldesigner med blommönster eller till och med en ombrédesign, vilket är en aktuell modetrend när det gäller färg, kvalitet och själva designen.
En korrekt vald av teknisk sömnadsprocedur säkerställer spetsens långsiktiga funktionalitet.

Så här syr du spets med elastan: Vi rekommenderar att du använder en nål för elastiska material (STRETCH med en rundad spets storlek 75 till 80, ju finare material, desto tunnare spets). För att behålla spets elasticitet, sy med en overlock symaskin eller använd sicksack, overlock eller Z-söm på en hemmamaskin.

Tips1: Spets är ett material som kräver tålamod och precision. Därför rekommenderar vi att du använder en remsa av vanligt kontorspapper för att sy igenom när du syr spets. Tack vare detta är det lättare att koppla ihop det övre och undre materialet. Riv sedan enkelt men försiktigt ut papperet.

Tips 2: Glöm inte att näla fast båda delarna innan du sy. Detta underöättar sömnaden och kan förhindra onödiga sömmar, fransning eller försämring av tyget. Vi rekommenderar därför att du använder våra tygklämmor eller knappnålar. I det här fallet skulle vi välja tygklämmor, eftersom knappnålar kanske inte håller tyget bra.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: