Elastisk äkta silke blommor med blåa blad

I lager 38,3 m
Hemma hos dig: på torsdag 02.05.
725 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14469
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 12 kr

Detta mönster på andra tyger:

Elastisk äkta silke blommor med blåa blad
Sammansättning: 92 % mullbärssilke, 8 % elastan
Vikt: 98 g/m2
Bredd: 140 cm
Tygets baksida är vit.

Äkta silke med originaltryck - det mest exklusiva tyget du kan ha

Vi presenterar vårt äkta silke - ett exklusivt tyg som representerar toppen av lyx och anpassningsförmåga. Detta unika material, berikat med en liten mängd elastan ger den perfekta balansen mellan silkets naturliga skönhet och praktiska flexibilitet, vilket gör det till det perfekta valet för att skapa kläder som inte bara skiljer sig ut i utseende, utan också i bärkomfort.

Varför välja äkta silke?
1. Exklusivt originaltryck: Varje meter av detta tyg är en duk för unika mönster som skapats av våra duktiga designers. Originaltryck garanterar att dina plagg kommer att vara helt originella och exceptionella.
2. Extra flexibilitet med elastan: En liten mängd elastan gör att tyget bättre anpassar sig till kroppens rörelser, vilket ökar plaggets komfort och anpassningsförmåga utan att ge avkall på dess lyxiga utseende.
3. Kvalitet och komfort: Äkta silke är känt för sin mjukhet, glans och utmärkta andningsförmåga. Det ger en omisskännlig känsla av lyx och komfort på huden som är perfekt för högkvalitativa plagg.
4. Mångsidig användning: Detta tyg har ett stort användningsområde - från aftonklänningar, blusar, kjolar, halsdukar och sjalar till lyxaccessoarer som kräver material av finaste kvalitet.
5. Vänlig mot miljön: Genom att använda äkta silke stöder du hållbara inköp och miljövänlig produktion och bidrar därmed till att skydda vår planet.

Garanterad högsta kvalitet
Vårt äkta silke är tillverkat med fokus på detaljer, kvalitet och hållbarhet. Vi erbjuder dig ett material som överträffar förväntningarna i alla aspekter - från utseende till komfort och miljövänlighet. Välj detta exklusiva silke och skapa plagg som speglar din kärlek till naturen, originalitet och lyx.

Låt din sömnad komma till liv med ett material som definierar en ny standard för lyxkläder. Upplev glädjen vid sömnad med äkta silke.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: