Dragkedja Sarah vattentät med två dragkedjalöpare 5mm - mörkbrun 95cm

I lager 42,0 st
Hemma hos dig: på fredag 19.07.
45 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-12155

Detaljer

Längd: 95 cm, Bredd: 5 mm

Vattentät dragkedja med två löppare - toppfunktionalitet och skydd i dina kläder. Olika färger, superpriser.

Våra vattentäta dragkedjor med två löppare är den perfekta lösningen för att ge dig komfort och skydd mot regn. Dragkedjorna har en speciell vattentät beläggning och finns i en mängd olika längder och färger. De används ofta på jackor, kappor, tröjor och andra typer av överdragskläder.

Huvuddrag:
Vattentätt skydd: Våra dragkedjor är utformade med vattentäthet i åtanke, vilket säkerställer att dragkedjan inte blir vattenfylld och att du håller dig torr även i regnigt väder. Du kommer att uppskatta detta på dina utomhuskläder under dina resor.
Variation av längder: Med olika dragkedjelängder hittar du alltid rätt lösning för ditt specifika projekt.
Två löppare: Två löppare på dragkedjan gör att du enkelt kan öppna dragkedjan från botten på långa jackor eller kappor, så att du kan röra dig bekvämt.
Olika färger: Vårt breda utbud av färger gör att du kan välja det färgalternativ som perfekt matchar din stil och kläddesign.

Med våra vattentäta dragkedjor med två löppare kan du kombinera toppfunktionalitet med skydd mot dåligt väder. Oavsett om du planerar ett nytt projekt eller reparerar en befintlig outfit finns våra dragkedjor här för att hjälpa dig att uppnå det perfekta resultatet.

Vårt mål är att ge dig textillösningar som gör din sömnad enklare. Beställ vår vattentäta dragkedja med två löppare idag och skydda dig mot regnet med stil och komfort.


Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: