Dragkedja dold odelbar 3mm svart - 25cm

I lager mer än 50,0 st
Hemma hos dig: på torsdag 20.06.
8 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-13872


Färgvarianter

Detaljer

Längd: 25 cm, Bredd: 5 mm

Osynlig spiraldragkedja med Autolock-låsning: den perfekta matchningen till dina sydda produkter

Vi presenterar det bästa valet för alla som vill ha den perfekta avslutande detaljen på sina kläder och accessoarer - den dolda och odelbara spiraldragkedjan. Den unika designen gör att när dragkedjan sys fast förblir spiralen dold, vilket ger en nästan osynlig effekt till dragkedjan.

Huvuddrag som gör denna dragkedja perfekt för dina projekt:

Osynlig: När dragkedjan har sytts fast på tyget förblir spiralen dold, vilket ger ett rent och professionellt utseende till kläder och inredningstillbehör.
Bred användning: Denna mångsidiga dragkedja passar perfekt för alla typer av plagg, t.ex. klänningar, kjolar, t-shirts, matchtröjor och kostymer. Den är också praktiskt för att skapa diskreta stängningar på kuddar och andra dekorativa textilprodukter.
Autolock-system: Den geniala autolock-mekanismen ser till att dragkedjan stannar på plats när den är stängd, vilket ökar säkerheten och komforten under användningen.
Estetisk perfektion: Tack vare sin förmåga att försvinna i tyget är denna dragkedja det perfekta valet för de projekt där du vill att funktionella element ska vara nästan osynliga.
Låt dig charmas av de praktiska och estetiska egenskaperna hos våra dolda spiraldragkedjor. Oavsett om du arbetar på ett nytt klädesplagg eller letar efter en elegant lösning för dina hemdekorationer är vårt utbud av autolock-dragkedjor precis vad du behöver för att uppnå en förstklassig look. Beställ idag och ge dina projekt den rätta finishen med våra dolda spiraldragkedjor där funktionalitet möter osynlig charm.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: