Broderigarn set med 100 st

I lager mer än 50,0 st
Hemma hos dig: på måndag 27.05.
140 kr / st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-14861

Sammansättning: 100% bomull

Broderigarn set med färgade garn – perfekt för varje hantverkare

Vi presenterar vårt broderigarn set – den perfekta kompisen för alla handbroderientusiaster. Detta färgglada set innehåller 8 meter broderigarn i olika färger tillverkat av 100% bomull. Garnen är utformade för att ge utmärkt kvalitet och flexibilitet när du skapar handbroderade konstverk.

Fördelar med våra broderigarn
Hög kvalitet: Varje garn är tillverkat av 100% bomull vilket garanterar mjukhet och slitstyrka.
Perfekt för handbroderi: Våra garn är speciellt designade för handbroderi vilket säkerställer att dina projekt kommer att se perfekta ut.
Färgvariation: Setet innehåller en mängd olika färger som gör att du kan förverkliga en mängd olika broderimönster och projekt.
Mångsidig användning: Lämplig för broderi av kläder, dekorativa accessoarer, hem och andra textilier.
Perfekt för kreativa projekt
Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren broderare innehåller vårt broderigarn set de färger du behöver för att påbörja eller utöka dina broderiprojekt. Använd våra garner för att skapa speciella presenter, unika klädaccessoarer eller för att dekorera ditt hem med originella textilkonstverk.

Kvalitetsgaranti

Vi är stolta över att vårt broderigarn set uppfyller de högsta kraven på kvalitet och estetik. Investera i våra broderigarn och få ett pålitligt material som gör att du kan skapa vackra och hållbara broderier. Beställ idag och börja skapa!

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: