Brodericirkel bambu 30cm

I lager mer än 50,0 st
Hemma hos dig: på fredag 28.06.
102 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-13865

Detaljer

Sammansättning: 100% bambu
Diameter: 30 cm

Brodericirkel i bambu: Från vackra stygn till dekorativ konstram

Upptäck mångsidigheten och skönheten hos brodericirklar i bambu från vår butik! Dessa mångsidiga cirklar är det perfekta valet för alla broderientusiaster från nybörjare till proffs.

Egenskaper som gör vår brodericirkel i bambu unik:

Praktisk design: Varje cirkel är utformad så att duken enkelt kan fästas och sträckas vilket garanterar komfort vid brodering och perfekta resultat.
Multifunktionellt verktyg: Den är inte bara utmärkt för broderi utan kan också användas som en originell dekorativ ram som sticker ut på väggen med ditt färdiga broderi.
Kreativitet utan gränser: Förutom broderiprojekt är den också bra för att skapa makramédekorationer och på så sätt utöka dina kreativa möjligheter.
Miljövänlig bambu: Välj från vårt urval av cirklar tillverkade av slitstark och hållbar bambu som ger en naturlig estetik till alla projekt.
Olika storlekar: Vi erbjuder en mängd olika storlekar så att du kan välja exakt den cirkel som passar måtten på dina broderiprojekt.
Se hur ditt broderi förvandlas till ett konstverk med våra bambucirklar. För dig som älskar kvalitet och funktionalitet i kombination med enkel användning är våra brodericirklar den rätta lösningen. Skapa vackra broderade konstverk eller personliga dekorationer hemma för att lysa upp vilket ställe som helst. Välj från vårt urval idag och börja brodera din skapelse med en historia som kommer att talas genom varje unikt stygn.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: