Broderade tyll Carmen vit - färgglada blommor

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på fredag 26.04.
168 kr
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14061
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 135 g/m2
Bredd: 135 ±5 cm

Broderad tyll - exklusivt tyg med originalbroderier

Fördjupa dig i en värld av elegans med vår broderade tyll som representerar toppen av lyx och originalitet. Denna tyll av 100 % polyester med en vikt på 135 g/m2 och en bredd på 130 cm är ett mästerverk i textilkonst. Med sina rikt broderade detaljer kommer du att göra alla plagg eller dekorationer unika. Denna tyll är perfekt för bröllopsklänningar, aftonklänningar eller kjolar och är det perfekta valet för alla som letar efter omisskännlig kvalitet och stil.


Varför välja broderad tyll:
1. Exklusiv design: Tyget har unika broderade motiv som ger en lyxig och originell känsla till alla plagg och inredningsprojekt.
2. Mångsidig användning: Perfekt för att skapa bröllopsklänningar, balklänningar, tyllkjolar samt accessoarer och inredningsdetaljer. Den har ett stort användningspektrum.
3. Högkvalitativt material: Materialet av 100% polyester garanterar långvarig hållbarhet och enkelt underhåll jämfört med naturfibrer.

Kvalitetsgaranti
Investera i broderad tyll och sy produkter som inte går att köpa i någon annan butik. Upplev den verkliga glädjen med sömnad med Takoy-tyger.Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: