Bouclé kapptyg ljusrosa

I lager 15,0 m
Hemma hos dig: på måndag 06.05.
170 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14523
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr
Sammansättning: 100 polyester
Bredd: 150 cm (+/- 2 cm)
Vikt: 400 g / m2

Kapptyg bouclé: elegans i varje fiber.

Lär känna bouclé kapptyg - en charmig modern stil som passar perfekt i din höst- och vintergarderob. Detta tyg sticker ut med sin unika vridna lugg som ger det en distinkt och lyxig utseende.

Varför välja vår bouclé kapptyg?

Exceptionell stil: Bouclé har varit en trend i flera år. Med sin unika och lekfulla utseende är den idealisk för dig som vill behålla en stilren utseende och värme.
Mångsidig användning: Detta moderna kapptyg är ett starkt, tjockt men ändå lätt tyg som är perfekt för att sy kappor, kjolar och jackor, vilket gör att du kan skapa en mängd olika eleganta kombinationer.
Tips för sömnad: På grund av materialets struktur rekommenderar vi att du använder en universalnål med en tjocklek på 90-100 när du syr. Detta kommer att säkerställa ett kvalitetsresultat.
Börja ditt designprojekt med en bouclé kapptyg och skapa kläder som livar upp din garderob och lägger till elegans till vilken outfit som helst. Välj kvalitet och stil i en produkt - välj en bouclé från erbjudandet i vår e-butik med tyger och sytillbehör. Resultat? Perfekt mode för varje dag.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: