Bomull premium Takoy himmelsblå № 89

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på fredag 07.06.
101 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14944

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Bomull premium Takoy himmelsblå № 89
Sammansättning: 100% bomull
Vikt: 130 g/m2
Bredd: 155 cm
Oeko tex standard 100 class I.

Bomull premium Takoy – extra mjuk för att uppfylla dina tuffaste krav

Vi introducerar Takoys premium bomull – ett tyg som designats och tillverkats med exceptionell omsorg för att uppfylla dina krav på mjukhet och kvalitet. Det här materialet är resultatet av vårt fokus på att erbjuda den ultimata komforten och bekvämligheten samtidigt som det är extra mjukt att ta på, hållbart och slitstarkt. Dess premiumkvalitet gör det till det perfekta valet för alla dina sömnadsprojekt – från kläder för små barn, genom hemtextilier, till snygga klädaccessoarer.

Varför välja Takoys premium bomull:
1. Extra mjuk vid beröring: Vår premiumbomull Takoy är utformad för att vara otroligt mjuk vid beröring och ger en omisskännlig känsla av komfort vid varje hudkontakt.
2. Material av hög kvalitet: Vi har valt ut de finaste bomullsfibrerna för att säkerställa att tyget inte bara är mjukt, utan också slitstarkt och motståndskraftigt mot slitage och frekvent tvätt. Tyget har en högkvalitativ sammansättning - 100% bomull utan elastan.
3. Perfekt för känslig hud: Tack vare sin naturliga sammansättning och hypoallergena egenskaper är vår bomull det perfekta valet för personer med känslig hud, inklusive nyfödda och små barn.
4. Mångsidig användning: Premium bomull Takoy är ett mångsidigt tyg som passar för en mängd olika användningsområden, från barnkläder och sängkläder till eleganta blusar och klänningar.
5. Ekologisk hållbarhet: Vi är stolta över att vår bomull produceras med tonvikt på miljömässig hållbarhet, vilket innebär att vi ser till att minimera miljöpåverkan vid produktionen.

Garanterad högsta kvalitet från Takoy
Takoys premium bomull är ett bevis på vårt fokus på kvalitet, komfort och hållbarhet. Välj det här materialet till ditt nästa kreativa projekt och upptäck skillnaden som premium bomull kan göra i dina kreationer. Med vårt tyg når du en ny nivå av komfort, stil och kvalitet.

Investera i ett material som kombinerar mjukhet, kvalitet och hållbarhet och njut av sömnadsglädjen med premium bomull från Takoy.Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: