Bomull premium NELA solrosor på blå bakgrund

I lager 5,7 m
Hemma hos dig: på måndag 29.07.
137 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NT-2818

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 100% bomull
Vikt: 130 g/m2
Bredd: 150±5 cm
Digitaltryck, tygets avigsida är vit.
Tyget är OEKO-TEX Standard 100 certifierat.

Bomull premium Nela – lyxig bomullssatin för kläder och hemmet

Vi introducerar premium bomull Nela – vårt exklusiva satinvävda tyg även känt som bomullssatin. Tyget förväxlas ofta med polyestersatin på grund av namnet men har inget med den att göra. Detta premiummaterial med 100% bomullssammansättning är speciellt behandlat för att öka komforten och skapa ett lyxigt utseende. Med originaldesigner som vi designar och trycker själva är detta tyg det perfekta valet för dig som letar efter unikhet och kvalitet i ett och samma tyg.

Varför välja vår premium bomull Nela?
Högkvalitativ satinväv: Vår premium satinvävda bomull har en slät yta som är både behaglig att ta på och slitstark.
Mångsidig användning: Från plagg som skjortor, klänningar, kjolar och barnkläder till sänglinne och heminredning – vår tyg är perfekt för en mängd olika användningsområden.
Originaldesigner: Varje tygstycke är berikat med original Takoy-mönster som säkerställer att dina projekt blir unika och speciella.
Lyxigt utseende och känsla: Bomullssatin från vårt utbud ger en touch av lyx och elegans till dina kläder och hem.
Enkelt underhåll: Trots sin lyxiga yta är detta tyg lätt att underhålla vilket gör det till ett praktiskt val för vardagsbruk.
Bearbetningstips
Tyget har en naturlig sammansättning så vi rekommenderar att du ångstryker eller tvättar tyget innan du syr för att säkerställa att tyget behåller sina mått och sin kvalitet efter att ditt projekt är klart. Bearbeta tyget med en overlock- eller sicksacksöm före tvätt så att det inte fransar sig. För sömnad, använd en universalnål, ungefär i storlek 80.

Garanterad högsta kvalitet
Med vår premium bomull Nela får du inte bara ett högkvalitativt material utan också stöd för ditt eget skapande med en garanti för originalitet och lyx. Ta chansen att upptäcka hur du kan ta dina projekt till nästa nivå med ett tyg som kombinerar skönhet, komfort och funktionalitet.

Investera i premium bomull Nela och börja skapa med ett tyg som kommer att inspirera dig till att skapa plagg och dekorationer som inte bara är exceptionella utan också hållbara och snygga.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: