Bomull dekorativ Takoy poppy viva magenta

I lager 35,3 m
Hemma hos dig: på måndag 03.06.
171 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NT-2855

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detta mönster på andra tyger:


Färgvarianter

Sammansättning: 100% bomull
Vikt: 260 g/m2
Bredd: 140±5 cm
Krympbarhet: 4%
Digitaltryck, tygets avigsida är vit.

Dekorativ bomull med originalgrafik – skapa ett unikt hem med vår e-shop

Vi presenterar vår Dekorativ bomull – ett starkt och tjockare vävt tyg som har livats upp med vår egen originalgrafik, designad och tryckt i vår egen verkstad. Detta högkvalitativa bomullstyg är perfekt för alla som vill ge hemmet eller garderoben en speciell touch och är det perfekta valet för att skapa dekorationer, kosmetikväskor, handväskor, kuddar och många andra hemtillbehör och prylar.

Varför välja vår dekorativa bomull?
Exklusiva originalgrafiker: Varje tygstycke har livats upp med originaldesigner som bara finns i vår butik och ger alla projekt en unik look.
Styrka och ytvikt: Vår dekorativa bomull är otroligt hållbar tack vare sin styrka och högre vikt, vilket garanterar lång livslängd hos dina kreationer.
Mångsidig användning: Från heminredning till praktiska kosmetikväskor till eleganta handväskor och kuddar – detta tyg ger otaliga möjligheter för ditt kreativa uttryck.
Enkelt underhåll: Tack vare den högkvalitativa bomullsinsatsen är vårt tyg lätt att underhålla, slitstarkt och behåller sina färger även efter många tvättar.
Hållbart val: Genom att välja vår dekorativa bomull väljer du en mer miljövänlig syn på mode och dekoration och stöder lokal produktion och originalkonst.

Tips för perfekt sömnad: Innan du börjar sy rekommenderar vi att du ångstryker eller tvättar tyget. Detta steg säkerställer att tyget behåller sin form och sina mått vilket är nyckeln till att uppnå professionella sömnadsresultat. Förbered tyget på rätt sätt så att kreationerna inte bara blir vackra utan också hållbara.

Garanti för högsta kvalitet från din e-butik
Vår dekorativa bomull representerar en kombination av kvalitet, originalitet och hållbarhet vilket gör den till det perfekta materialet för sömnadsprojekt. Upptäck skönheten och hållbarheten hos våra tyger och förverkliga dina kreativa idéer.

Skapa ett unikt och karakteristiskt hem för dig och dina nära och kära, fullt av praktiska föremål som speglar din unika stil och dina värderingar. Med våra dekorativa bomullstyg börjar resan mot att skapa ett unikt och bekvämt utrymme där varje detalj har sin egen historia att berätta.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: