Blackout tyg pioner på vit

I lager 8,0 m
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
170 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-9220

2:A KLASS::

Köp en produkt från 2:a klassens kategori. Detta är ett tyg oftast med ett mindre tryckfel som är i övrigt lämpligt för sömnad.
2:a klassens pris är från 119 kr

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 200 ± 5 g/m2
Bredd: 150 cm
Tygets baksida är vit.

Blackout tyg är ett mörkläggningstyg, lämpligt för till exempel gardiner. Det är specifikt för att det består av tre lager - vitt lager, svart lager, färgat lager eller tryckt lager. Tack vare de tre lager begränsar det solljusets och värmens inträde i rummet och dämpar delvis ljud utifrån. Tyget är mycket populärt för att sy gardiner till barnrum, vardagsrum, sovrum mm. Glöm inte att ha en titt på vårt sortiment av veckband/kirchband som du behöver för att sy gardiner.

Hur man syr mörkläggningstyg:

Tyget sys med raksöm, vi rekommenderar alltid att du använder en ny universalnål i storlek 70 eller 80 för sömnad, beroende på tjockleken på materialen som ska sys (ju tjockare lager, desto större nummer). Det rekommenderas att sicksacka tyget med en overlockmaskin. När du syr på en hushållssymaskin, använd en overlock eller sicksacksöm.

Tyg från 10 meter skickas på en rulle för att det inte ska skadas under transporten. Vid individuell bedömning av beställningen förbehåller vi oss rätten att ändra förpackningen.


Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: