Anständig tyll med pärlor smaragd

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på fredag 10.05.
84 kr / m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-14108
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 135 g/m2
Bredd: 150 ±5 cm

Låt dig hänföras av briljansen av lyxig tyll med pärlor, som du kan köpa på metervara i vår webbutik. Det kommer att vara det perfekta valet för din festklänning. Mjuk, lätt, delikat och behaglig att ta på. Den används för att sy de populära TUTU kjolarna, klassiska kjolar med många lager och naturligtvis, festklänningar. Designers använder det också för att förbereda bröllopsdekorationer, baldakiner och ornament, som oundvikligen hör till bröllop och liknande spektakulära evenemang. Pärlorna på tyllen har en ojämn yta och är oregelbundet placerade, tänk på detta när du syr tyget så att resultatet inte blir en oregelbunden stygn eller en trasig nål.

Så syr du tyll med pärlor: Vi rekommenderar att sy med raksöm och att använda en universalnål för vanlig sömnad med en något rund spets storlek 75 till 90, ju finare material desto tunnare spets. Välj från vårt urval av premiumkvalitet Beissel nålar, som tillverkas i tysk licens.

Tips1: Tyll är ett material som kräver tålamod och precision. Därför rekommenderar vi att du använder en remsa av kontorspapper när du syr tyllen, vilket gör det lättare att sy ihop det övre och undre materialet. Riv sedan av papperet enkelt men försiktigt.

Tips2: Glöm inte att fästa båda delarna innan du syr. Detta underlättar sömndaden och du kan undvika onödiga sömmar, sönderrivning eller försämring av tyget. Vi rekommenderar därför att du använder våra tygklämmor eller knappnålar.



Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: