Vattentät nylon smörfärgad

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
129 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-4588

2:A KLASS::

Köp en produkt från 2:a klassens kategori. Detta är ett tyg oftast med ett mindre tryckfel som är i övrigt lämpligt för sömnad.
2:a klassens pris är från 65 kr

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 360 g/m2
Bredd: 150 cm
Baksida: 100% PVC
Certifikat: OEKO TEX standard 100
Tyget skickas på en rulle så att det inte skadas under transporten.

Detta vattentäta tyget består av två lager. Det första lagret - framsidan - är polyester med en vattenpelare på 1000 mm. Det andra lagret - baksidan - är ett lager av 100% PVC, tack vare vilket materialet har egenskaperna hos ett 100% vattentätt material - det släpper inte igenom vatten.

Polyester med PVC är stark, motståndskraftig mot nötning och sträckning, överför inte UV-strålning och motstår väderpåverkan. Den kan rengöras med en fuktig svamp eller en trasa indränkt i tvättmedel, du kan även ta bort starkare smuts genom att använda en mjukare borste och tvättmedel.

OBS: Tänk på valet av färg för exteriören om du planerar att ha tyget permanent i direkt solljus och regn, tyget bleknar naturligt, ju mörkare färg desto mer bleknar det, det anses inte vara en tillverkningsfel. 

Tyget går även att sy med en hemmasymaskin utan problem.

Vattentät polyester med PVC är lämplig för användning på:

- olika vattentäta exteriör skärmtak (till exempel även för skärmtak för en gunga, sandlåda eller lusthus),
- utomhustält, försäljningsstånd, skärmtak för läktare...,
- sittsäckar,
- vattentäta ryggsäckar, väskor
- vattentäta överdrag av olika slag,
- kuddar för utomhusstolar,
- sängar för djur,
- förstärkande vattentäta delar av arbetskläder,
- vattentäta madrasser (även lämplig för madrasser på pallar),
- olika vattentäta mattor

Jämförelse av vattentät polyester med PVC och vattentät polyester/barnvagntyg: Polyester med PVC tyget är hårdare jämfört med polyester, eftersom det på baksidan är kraftigt impregnerat med gummi, det är svårare att arbeta med. Tyget är idealiskt för baldakiner, kuddar - tyget släpper inte in vatten i inuti madrassen överhuvudtaget, den klarar till och med en storm utan att bli våt på insidan. OBS: Tänk på valet av färg för exteriören om du planerar att ha tyget permanent i direkt solljus och regn, tyget bleknar naturligt, ju mörkare färg desto mer bleknar, det anses inte vara ett tillverkningsfel. 

Säkerhetscertifikat:

Materialet har ett säkerhetscertifikat. Den innehåller inga skadliga ämnen och tungmetaller. De utförda proven har c-certifikat. 170 / DLS / 2018. 

Tyget uppfyller kraven i REACH-förordningens förordning från Europaparlamentet och rådet (EG) c. 1907/2006 av 18.12.2006 - REACH) (EUT L 396, 30.12.2006, s. 1-794, med ändringar).

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: