Vattentät nylon mattkamouflage

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på onsdag 07.06.
125 SEK / m Inkl. Moms
m
Kod: NS-2062
Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg. Provpris: 4 SEK
Vattentät nylon mattkamouflage
Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 356 g/m2
Bredd: 150 cm
Vattenpelare framsidan: 1000 mm
Baksida: 100% PVC
Certifikat: OEKO TEX standard 100

Tyget skickas på en rulle så att det inte skadas under transporten.

Detta vattentäta tyget består av två lager. Det första lagret - framsidan - är polyester med en vattenpelare på 1000 mm. Det andra lagret - baksidan - är ett lager av 100% PVC, tack vare vilket materialet har egenskaperna hos ett 100% vattentätt material - det släpper inte igenom vatten.

Polyester med PVC är stark, motståndskraftig mot nötning och sträckning, överför inte UV-strålning och motstår väderpåverkan. Den kan rengöras med en fuktig svamp eller en trasa indränkt i tvättmedel, du kan även ta bort starkare smuts genom att använda en mjukare borste och tvättmedel.

Varning: Tänk på valet av färg för exteriören om du planerar att ha tyget permanent i direkt solljus och regn, tyget bleknar naturligt, ju mörkare färg desto mer bleknar det, det anses inte vara en tillverkningsfel. 

Tyget går även att sy med en hemmasymaskin utan problem.

< /p>

Vattentät polyester med PVC är lämplig för användning på:

- olika vattentäta utvändiga skärmtak (till exempel även för skärmtak för en gunga, sandlåda eller lusthus)
- utomhustält, försäljningsstånd, skärmtak för läktare...
- sittsäckar,
- vattentäta ryggsäckar, väskor
- vattentäta överdrag av olika slag,
- kuddar för utomhusstolar,
- sängar för djur,
- förstärkande vattentäta delar av arbetskläder,
- vattentäta madrasser (även lämplig för madrasser på pallar)
- olika vattentäta mattor

Jämförelse av vattentät polyester med PVC och vattentät polyester/barnvagntyg:< /span> Polyester med PVC tyget är hårdare jämfört med polyester, eftersom det på baksidan är kraftigt impregnerat med gummi, det är svårare att arbeta med, det är idealiskt för baldakiner, kuddar - tyget släpper inte in vatten i inuti madrassen överhuvudtaget, den klarar till och med en storm utan att bli våt på insidan. Varning: Tänk på valet av färg för exteriören om du planerar att ha tyget permanent i direkt solljus och regn, tyget bleknar naturligt, ju mörkare färg desto mer bleknar det, det anses inte vara ett tillverkningsfel. < /strong>

Säkerhetscertifikat:

Materialet har ett säkerhetscertifikat. Den innehåller inga skadliga ämnen och tungmetaller. De utförda proven har c-certifikat. 170 / DLS / 2018. 

Tyget uppfyller kraven i REACH-förordningens förordning från Europaparlamentet och rådet (EG) c. 1907/2006 av 18.12.2006 - REACH) (EUT L 396, 30.12.2006, s. 1-794, med ändringar).

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!