Trikå OSKAR grå slingor Nr 20

I lager 10,9 m
Hemma hos dig: på onsdag 31.07.
149 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-2174

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 80% bomull,20 % polyester
Vikt: 250 g / m2
Bredd: 165±5 cm
Trikå typ: Oborstad

Jämfört med Milano-kollektionen har OSKAR trikå en bredare bredd och är inte så extra uppmjukad. Den går utmärkt att arbeta med och i vårt erbjudande hittar du andra produkter i identiska nyanser - jersey, vintertjockare och borstad trikå, ribbad och slätt muddtyg, jersey ribbad och randig jersey Harmony.
Sommar trikå, även känt som French Terry, ser ut som jersey vid första ögonkastet, men det är mer tätt stickat och därför något mer stabilt. Skillnaden ligger även i baksidan, som när det gäller trikå består av öglor. På grund av innehållet av elastan är detta tyg flexibelt, lämpligt för sweatshirts, träningsoveraller, joggingset, mössor, halsdukar, barnkläder (barnträningsoveraller, baggy byxor, haklappar, olika sweatshirts med och utan huva, barnklänningar och kjolar) .
Du kan kombinera sommar trikå med en slätt eller ribbad muddtyg.
För sömnad rekommenderar vi att du använder en nål för elastiska material (STRETCH med en rundad spets, storlek 75 till 90, ju finare material, desto tunnare spets). För att behålla tygets elasticitet, sy med en overlock eller använd sicksack, overlock eller Z söm på en hemmamaskin.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: