Spiraldragkedja metervara #3 mm gull utan dragkedjelöppare

I lager 29,5 m
Hemma hos dig: på måndag 29.07.
6 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-4808


Färgvarianter

Detaljer

Bredd: 3 mm

Spiraldragkedja i metervara - den perfekta kompisen för dina textilprojekt.
Letar du efter en högkvalitativ och funktionell dragkedja i metervara för dina textilarbeten? Vår spiraldragkedja i metervara är lösningen på dina behov. Med denna exceptionella dragkedjemetervara får du möjlighet att anpassa längden till dina exakta projekt och idéer.

Huvuddrag:

Kvalitetsspiraldragkedja: Vår dragkedjemetervara tillverkas med tonvikt på kvalitet vilket garanterar pålitlighet och hållbarhet.
Anpassad metervara: Med denna metervara kan du enkelt skapa en dragkedja precis som du behöver för dina kläder, väskor, kuddar och andra textilprojekt.
Olika färger tillgängliga: Du kan välja från ett brett utbud av färger för att enkelt matcha dragkedjan till ditt projekt.
Lätt att installera: Vår spiraldragkedja är designad för att vara lätt att sy på vilket innebär att du snabbt och enkelt kan slutföra dina sömnadsarbeten.

Dragkedjor i metervara säljs utan dragkedjalöppare, den måste köpas separat.

Med vår dragkedjemetervara får du absolut kontroll över dina textilprojekt. Oavsett om du är en professionell designer eller en DIY-entusiast ger vår dragkedjemetervara dig möjlighet att få det perfekta resultatet.

Beställ idag och börja förvandla dina idéer till verklighet. Med våra spiraldragkedja i metervara får du oändliga möjligheter för dina textilkreationer. Låt dig inspireras och skapa med självförtroende!

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: