Satin resårband 4 cm ljusrosa

I lager mer än 50,0 m
Hemma hos dig: på tisdag 25.06.
36 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15927


Färgvarianter

Detaljer

Sammansättning: 79% polyester, 21% latex
Bredd: 4 cm
Duktilitet: 105% ±10%

Satin resårband: Lyxig elasticitet för dina kreativa projekt

Upptäck skönheten och mångsidigheten hos vår satinresår som kommer att ge elegans och stil till alla dina sömnadsprojekt. Satinresår är det perfekta valet för nybörjare som letar efter ett kvalitetsmaterial för att tillverka plagg, accessoarer och dekorationer. Erfarna sömmerskor kommer också att uppskatta dess kvalitet och mångsidighet för mer avancerade projekt.

Varför välja vårt satinband?
Lyxig look: Satinytan ger en subtil glans och ett sofistikerat utseende, perfekt för eleganta plagg som klänningar, kjolar, blusar och underkläder.
Utmärkt elasticitet: Den utmärkta elasticiteten ger komfort och perfekt passform, vilket är nödvändigt för en bekväm passform.
Universell användning: Lämplig för kantning, remsor eller som dekorativt element i olika textilprojekt.
Lätt att arbeta med: Satin resårbandet är lätt att klippa och sy vilket kommer att uppskattas av alla sömmerskor, oavsett om de är nybörjare eller erfarna proffs.

Tips för användning:
Eleganta klänningar och kjolar: Lägg till satinresår i midjan eller på fållen för en sofistikerad touch.
Bekväma underkläder: Använd den för att skapa bekväma och attraktiva plagg som inte bara ser bra ut utan också är bekväma att bära.
Snygga accessoarer: Skapa snygga pannband, armband eller andra accessoarer som sticker ut genom sin unikhet och skönhet.

Låt dig inspireras och lägg till satinresår i ditt sykit. Att sy med vår satinresår är inte bara enkelt, det är också roligt! Skapa lyxiga plagg som du kommer att vara stolt över att bära och visa upp för dina vänner. Börja ditt kreativa äventyr med vår högkvalitativa satinresår idag!

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: