Sammet elastisk premium mörkblå

Rating:
(1)
100% of 100
I lager 33,7 m
Hemma hos dig: på fredag 19.07.
142 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-12250

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Färgvarianter

Detaljer

Sammansättning: 95% polyester, 5% elastan
Vikt: 270g/m2
Bredd: 150 cm

Elastisk sammet från Takoy - Otroligt bekväm och lyxig på samma gång.

Vår elastiska sammet är ett supermjukt och behagligt material med en distinkt fin lugg och glans. Detta fantastiska material är perfekt för att sy plagg som behöver en touch av lyx. Dess elegans gör det perfekt för aftonklänningar, kjolar eller till och med lyxiga träningsoveraller eller smarta tröjor för män, inte bara för jobbet. Elastisk sammet kallas också för velour eller velvet och dess blandning med elastan ger en mycket behaglig och bekväm känsla. Den mjuka och tätt stickade strukturen garanterar maximal komfort.

Huvuddrag:

Exklusiv elegans: Takoy elastisk sammet ger en touch av exklusivitet och stil till dina projekt.
Olika versioner: Den finns i en enfärgad eller tryckt version med Takoys originaldesign, vilket ger dig möjlighet att välja efter din smak.
Kvalitetsmaterial: Med en vikt på 270 g/m2, en bredd på 150 cm och en sammansättning av 95 % polyester / 5 % elastan är detta material en synonym för kvalitet.
Takoy ger dig detta exklusiva material som är värt att kolla in. Oavsett om du syr för dig själv eller för andra är Takoy elastisk sammet ett val som inte kommer att gå obemärkt förbi. Det är bättre att prova en gång än att se det 100 gånger i butiken.

Hur man syr elastisk sammet: Vi rekommenderar att du använder en nål med 75-90 gauge för stretchmaterial, beroende på materialets vikt och antalet lager du syr. För att behålla tygets elasticitet är det bäst att använda en overlock-symaskin. Om du arbetar med en vanlig hemmamaskin föredra en stretchsöm (sicksack eller Z-söm). I vår kollektion hittar du ett urval av Beissel-nålar av högsta kvalitet, tillverkade under tysk licens.

Tips: Färgblandningen av trådar i vår kollektion ger en harmonisk matchning med dina tyg. Allt du behöver göra är att välja.Produktrecensioner
  1. Quality
    100%
    fina, fylliga färger

    Recension av ĽUBICA R.

    Publicerad

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: