Reflekterande vattentät dragkedja delbar med två svarta löppare 5 mm - 95 cm

I lager mer än 50,0 st
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
44 kr
/ st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-14364

Detaljer

Längd: 95 cm, Bredd: 5 mm

Reflekterande vattentät delbar dragkedja – öka din och dina barns säkerhet

Vi presenterar vår reflekterande vattentäta delbara dragkedja som är särskilt utformad för att förbättra fotgängarnas säkerhet på natten eller i svagt ljus. Den här innovativa dragkedjan är perfekt för jackor och tröjor där den kombinerar funktionalitet med säkerhetsfunktioner. Den reflekterande ytan reflekterar ljuset från mötande bilar vilket ökar synligheten och säkerheten för bäraren.

Varför välja vår reflekterande vattentäta delbara dragkedja?
Reflekterande skydd: Säkerställer bättre synlighet på natten eller i svagt ljus genom att reflektera ljuset från mötande bilar och andra ljuskällor.
Vattentät: Dragkedjan är utformad för att stå emot vatten vilket gör den perfekt för utomhuskläder som används i regnigt väder.
Delbar design: Lätt att öppna och stänga så att du enkelt kan bära och ta av dig kläder.
Universell användning: Perfekt för en mängd olika plagg t.ex. jackor för utomhusbruk, sporttröjor och andra plagg som kräver hög flexibilitet och hållbarhet.
Enkel montering: Dragkedjan är designad för enkel sömnad på olika typer av tyger vilket möjliggör snabb och effektiv klädjustering.
Applikationstips
För bästa resultat och för att säkerställa långsiktig funktionalitet och hållbarhet rekommenderar vi att du syr fast dragkedjan med en speciell maskinfot fördragkedjor för att säkerställa korrekt placering och bibehålla vattentätheten.

Kvalitetsgaranti
Vår reflekterande vattentäta delbara dragkedja är tillverkad av material av högsta kvalitet, med tonvikt på säkerhet och hållbarhet. Med den här produkten kan du minska risken för olyckor när du rör dig nattetid och samtidigt hålla dig torr och bekväm. Välj vår kvalitet och få en säkrare och bekvämare livsstil.


Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: