Quiltat sammet/velvet Doris 3D rutnät mörkgrönt

I lager 33,4 m
Hemma hos dig: på torsdag 01.08.
200 kr
/ m Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
m
Kod: NS-15018

PROVTYG:

Genom att klicka på knappen Köp ett prov lägger du till ett tygprov på 10x10 cm i din korg.
Provpris: 6 kr

Detaljer

Sammansättning: 100% polyester
Vikt: 360g/m2
Bredd: 145±2 cm
Slitmotstånd: 69 000

Quiltad sammet: Glamour och elegans för interiören.

I en värld av tyglösningar framstår quiltad sammet som en stjärna som kombinerar lyx och funktionalitet. Välkommen till vår webbutik, där vi har en pärla för dig i form av detta exceptionella material!

Intressanta fakta om quiltad sammet som du bör veta:

Dubbelskiktskonstruktion: Den unika dubbelskiktskonstruktionen - ett övre sammetstyg som fästs med speciella ultraljudssömmar med mjuk vadning - ger en 3D-look som inte staplas upp när den skärs.
Estetisk upplevelse: Med detta lyxiga material kan du skapa en elegant och bekväm bit som passar in i vilken interiör som helst.
Mångsidig användning: Oavsett om du vill klä möbler, skapa dekorativa kuddar eller dekorera mer än bara ett barnrum, är quiltad sammet ett utmärkt val för att understryka din personliga stil.
Komfort vid beröring: Den är oemotståndligt mjuk och behaglig att ta på, vilket ger varje sydd eller klädd möbel extra komfort.
Låt dig förtrollas av den unika quiltade sammeten och förvandla ditt hem till en plats för mys och stil. I vårt sortiment hittar du detta material som ger extra värde till varje hörn av ditt hem. Upptäck dess magiska potential och upplev lite lyx i varje stygn.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: