PDF symönster Kimono med sjalkrage för kvinnor – förlängt mönster

Tillgänglighet: I lager
60 kr
/ st Inkl. Moms
Kod: ST-0121

Detaljer

Y - materialförbrukning för tygbredd av 150 cm.

Originalt elektroniskt sömnadsmönster i PDF-format från Takoy lämpligt för hemutskrift på A4-sidor med fotoinstruktioner på svenska.


Ett bra mönster är grunden för sömnad. Vi konstruerar, modellerar och syr våra mönster i vår verkstad och testar dem för att se om de passar perfekt i alla storlekar.

Du kommer att få ett bekräftelsemejl efter att du har köpt ett PDF-mönster. Du kommer att ha tillgång till de köpta dokumenten i ditt konto på vår webbplats efter betalningen. Du hittar dem efter att ha loggat in på ditt konto i avsnittet Mina nedladdningsbara produkter.
Du kommer att få 3 dokument totalt:

1. Instruktioner för arbete med pdf-mönstret - Vi rekommenderar att du studerar instruktionerna väl och sedan går vidare till nästa steg

2. Mönster till utskrift - Du kan skriva ut mönstret i A4-format hemma i lugn och ro och limma ihop alla sidor enligt instruktionerna. När du har skrivit ut och limmat mönstret ihop kan du börja med det sista steget.

3. E-bok med fotoinstruktioner - Vi har förberett den perfekta hjälpen för dig. Tack vare de detaljerade fotoinstruktionerna blir sömnaden snabbare och enklare. Du kan titta i den när som helst för att få inspiration. Takoys PDF-mönster är perfekta för både nybörjare och erfarna proffs. Glöm inte att titta i våra storlekstabeller och kolla dina egna mått innan du köper ett PDF-mönster.
Med vårt PDF-mönster får du detaljerade illustrerade instruktioner, tips och tricks om lämpligt val av tyg, trådar, nålar och alla nödvändiga sömnadsverktyg. PDF-mönstret är också anpassat för en nybörjare inom sömnad.
Förenkla produktionen av dina kläder och spara tid med Takoys PDF-mönster.

Denna produkt kan inte lagligen returneras inom 14 dagar utan att ange orsak eftersom den är elektronisk. Mönster, foton och sömnadsinstruktioner är föremål för upphovsrätt och är inte avsedda för kommersiellt bruk.  OBS: Vid utskrift av PDF-mönster måste du ställa in utskrift utan marginaler.

 

 

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: