Panel med mönster L konstsilke/silky kimono poppy 3D ljus – förlängt mönster

I lager 20,0 st
Hemma hos dig: på måndag 27.05.
325 kr / st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NS-15603

Sammansättning: 98 % polyester, 2 % elastan
Vikt: 98 g/m2
Total storlek: 150x245 ± 2 cm
Tygets baksida är vit
OBS: produkten säljs som ett mönster tryckt på tyget, inte som en färdigsydd produkt.
Mönster innehåller alla nödvändiga delar. De enskilda delarna i mönstret är designade inklusive sömsmånerna.

Upptäck tillsammans med Takoy mönster för en elegant kimono, tryckt på luftig chiffong och njut av design, lyx och ett designat originaltryck. Lätt, luftig, slät, fallande, något genomskinlig, det är precis den förstklassiga chiffongen som du kan hitta i vår webbutik. Chiffong är ett tyg som framhäver femininitet och ger en mycket elegant touch. Kimono mönster för kvinnor vilket är tryckt på tyget kommer att göra sömnad enklare och spara tid. Välj bara från vårt underbara erbjudande, välj lämplig storlek och börja sy. Chiffong kimono för kvinnor är idealisk att bära under sommaren och varmare dagar. Den kyler huden behagligt på sommaren och dess egenskaper liknar siden. Dessutom är en kimono en modeaccessoar som säkert kommer att följa med dig många gånger på dina resor, ett snyggt plagg för poolen eller havet. Den är lätt, ekonomisk, väldigt praktisk och dessutom är det väldigt enkelt att ta hand om. Du kommer definitivt att uppskatta designens kvalitet. Från mönster, som skapades här på Takoy, till författarens design, till själva tyget, som passar perfekt och anpassar sig till varje kvinna, tack vare dragsko med bälte.

Hur man syr ett mönster till en kimono: Helt enkelt med vår foto instruktion. Chiffong är ett riktigt vackert och elegant material som är värt att sy många klänningar eller denna underbara kimono. Vi rekommenderar att använda en raksöm och en universalnål för vanlig sömnad av tyger med lite rund spets, storlek 75 till 80, ju finare material, desto tunnare spets. Välj från vårt urval av förstklassiga Beissel-nålar, som är tillverkad under tysk licens.

Tips1: Chiffong är ett material som kräver tålamod och precision. Glöm inte att fästa båda delarna innan du syr. Du gör det lättare att sy och du kan undvika onödiga sömmar, sönderrivning eller försämring av tyget. Vi rekommenderar därför att du använder våra tygklämmor eller knappnålar. Om du bestämmer dig för att använda knappnålar, överväg noga tjockleken så att de inte förstör ditt tyg.

Tips 2: Glöm inte en vass och högkvalitativ skräddarsax, som kommer att säkerställa smidig klippning av tyget, men samtidigt ha ett ergonomiskt handtag som kommer att vara bekvämt för dig. Använd enbart sax på tyg. Använder du sax på tyg och papper samtidigt blir de matta och försämras väldigt snabbt.


HUR MAN SYR EN KIMONO FRÅN EN PANEL │ @TakoySE

HUR MAN SYR EN KIMONO FRÅN EN PANEL │ @TakoySE

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: