Panel med mönster 92 träningsoverall för barn Unisex mörk mint

I lager 14,0 st
Hemma hos dig: på måndag 03.06.
258 kr
201 kr / st Inkl. Moms
Slutgiltigt pris SEK
st
Kod: NT-2736


Färgvarianter

Sammansättning: 95% bomull,5% elastan
Vikt: 250 g/m2
Total storlek: 147x93cm ± 2cm

1 - tröjans framdel
2 - tröjans bakdel
3 - byxans framdel
4 - byxans bakdel
5 - ärm
6 - huva
7 - främre remsa på huvan
8 - volang för ärmhålet
9 - yttre ficka
10 - inre ficka
11 - byxbälte
12 - bälte till tröjan
13 - ärmmanschett
14 - huva - öra
15 - huva - krona
16 - byxmanschett

A - 1/2 bröstomfång
F - längd på bakdelen
G - ärmlängd
C2 - 1/2 stussomfång
K - längd på byxor

OBS: produkten säljs som ett mönster tryckt på tyget, inte som en färdigsydd produkt.

Panel för träningsoverall för barn - mönster tryckt direkt på trikåtyget.

Fördjupa dig i en värld av originella skapelser med vår panel med mönster för träningsoverall för barn - designad och skapad i Takoys ateljé. Denna innovativa produkt erbjuder en unik möjlighet att spara tid på att rita om mönstret och snabbt och enkelt skapa bekväma och snygga kläder för barn. Ett förtryckt mönster direkt på tyget är designat för att passa både flickor och pojkar (du hittar mönstret för både kronan och öronen på panelen).

Varför välja vår förtryckta panel med mönster för träningsoverall?
1. Unikt och universellt mönster: Vi erbjuder dig flexibilitet och kreativitet med vårt universellt mönster för huvtröja och baggy träningsbyxor som enkelt kan anpassas för att skapa en snygg träningsoverall för både flickor och pojkar.
2. Enkel sömnad: Oavsett om du är nybörjare eller erfaren sömnadsentusiast har vår panel detaljerade fotoinstruktioner som hjälper dig att sy enkelt från början till slut.
3. Exklusivitet: På Takoy uppfinner och skapar vi produkter som är unika och inte kan hittas någon annanstans. Med vår panel med mönster får du ett plagg som inte bara är praktiskt utan också originellt.
4. Kvalitetsmaterial: Panelen är tillverkad av högkvalitativt tyg från Milano-kollektionen vilket garanterar att plagget kommer att vara bekvämt, slitstarkt och vackert på lång sikt.
5. Sparad tid: Bara klipp och sy. Du behöver inte rita om mönstret. Denna produkt sparar tid som du kan ägna åt nära och kära.

Garanterad högsta kvalitet
Vår panel med mönster för träningsoverall för barn är resultatet av kombinationen av innovation, kvalitet och kreativitet. Vi erbjuder dig en unik produkt som säkerställer att dina barn bär ett märkesplagg som du har skapat själv och som inte bara är bekvämt och snyggt, utan också fullt av karaktär. Välj vår panel och skapa plagg som ger syglädje och komfort till ditt barns garderob.

Sätt betyg på produkten:
Sätt betyg på produkten: